zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urska09 IZVIRNO SPOROČILO: ammam Te kristalčke sem jaz opazila tudi pri pamperskah. Nasploh pa so zame Pampers plenice zelo zgrešen nakup, ker sem z njimi nezadovoljna v večih pogledih. Lahko deliš z nami, zakaj? Mi tudi uporabljamo Pamperske, pa imam ves čas slab občutek. Sej ne, da je kaj narobe samo....kaj pa vem....se mi zdi, da je ena sama kemija....pa apriori sem alergična na izdelke, ki jih ves čas reklamirajo po TV. No lahko ti povem, zakaj sem jaz nezadovoljna s pamperskami: najmanjše enkica so bile OK, dvojkica pa živa katastrofa - nobene plenice, ki sem jih kdaj koli preskusila niso niti pol tako zanič kot tale dvojkica: namreč prav VSAKIČ, ko se je tamala pokakala, je blato prišlo ven, tako da sem jo po večkrat na dan preoblačila. Večje - Pampers ActiveFit (vijolične - nemške) so sicer kar se tega tiče OK, samo so pa kot prvo 1x dražje od recimo DM-ovih Babylove, po kvaliteti pa prav NIČ boljše, kot drugo že sveža plenica (direkt iz paketa) neznosno smrdi, polulana pa še toliko bolj, kar pomeni, da sam bog ve, kaj je v tem gelu, Babylove namreč nima prav nobenega vonja, je pa isto proizvedena v Nemčiji - pa tudi sicer pri nobenih drugih plenicah nisem opazila, da bi tako grozno smrdele (nekatere sicer imajo malo vonja, samo nobena toliko kot Pampers), kot tretje pa sem pri tehle ActiveFit doživela, da se je gel v plenicah STRDIL, čeprav je bilo do konca roka uporabe plenic še več kot 1 leto in čeprav je bil to še čisto nov, zaprt paket. Kot četrto je ta mali od prijateljice od njih takoj po 1. plenici dobila tako grozno vneto ritko (oziroma ne samo ritko ampak celo plenično področje), da kaj takega res ne vidiš vsak dan - pa sem ji rekla, da mogoče to od teh poljskih, naj proba nemške - in je bilo tudi po nemških spet isto takoj po prvi plenici. Tako da - zame so zakon DM-ove Babylove in sploh več ne kupujem drugih. Drugače so tudi Hoferjeve solidne, samo se mi je pa pri njih zgodilo, da pri fantku niso zdržale čez noč, kar se mi pri Bablove še ni zgodilo. Pa Müllerjeve so tudi kar OK.