|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija??
7.4.2010 10:49:38   
Tejchy
Pozdravljene!

Mene pa zanima ali je že imela katera kaj podobnega...
Pred kratkim smo pri 18ih mescih bili cepljeni. Kak teden dni po tistem se je otroku na ritki naredil večji rdeč madež... velikosti otroške dlani... in isto par rdečih pikic pod noskom. Mazala sva z Bepanthenom, nakar je madež na ritki izginil... in se čez dva dni zopet pojavil. Bili smo pri pediatrinji in ni imela blage veze kaj bi to lahko bilo. Dala nam je mazilo ELOCOM... trenutno gre stanje na boljše... flek ni več tako rdeč... počasi izginja...

Zanima me ali je imela katera kaj podobnega in kaj bi to lahko bilo? Flek je rdeče barve, na trenutke zgeda kot da bi ob robih bil malce naguban ali otečen... Lušči se ne. Ne vem ali naj to povežem z ceplenjem, čeprav ni na mestu vboda in je od cepljenja minilo že 3 tedne... ali gre za kako drugo alergijo ali kaj tretjega?? aja... pa na dotik se mi zdi, da je otrok malce odreagiral... kot da bi ga malo bolelo... čeprav tako ob igranju ali ob drugih stikih s trdo podlago ni kazal znakov, da bi ga bolelo. Niti ni zaradi tega bil kaj slabše volje... ali razdražljiv..

Hvala za pomoč... :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija??
7.4.2010 12:57:28   
nina166
Poskusi zamenjat plenice.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2010 13:06:02   
ninicananica
Tudi jaz bi ti za začetek svetovala menjavo pleničk in vlažilnih robčkov.
Meni so se pozimi kar naenkrat naredili rdeči fleki po rokah. Zdravnica mi je prav tako dala Elocom, s katerim sem se mazala. Stanje se je izboljšalo, pa zopet poslabšalo. Nato pa sem ugotovila, da sem očitno preobčutljiva na rokavice oz. na nek material in sem jih nehala nositi. Še naprej sem se mazala z Elocomom, dokler fleki niso popolnoma izginili in so moje roke zopet postale lepe user posted image .

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2010 12:09:17   
Tejchy
hvala vama za nasvet... smo dali stran čistilne robčke, pleničke imam že os rojstva kao "najboljše" ... in tudi najdražje... nikoli nismo imeli nobenega vnetja ritke... zdj pa to user posted image

dvomim, da je sicer to od pleničk.. ker gre samo za en velik flek višje gor na ritki - v bistvu se tam plenička že skoraj konča... tak da ne verjamem, da bi zarad vlage ali česa podobnega lahko dobil ta flek??? ker blato oz. voda sploh ne pride do tja gor.... ali pa tudi.. user posted image

kakorkoli.. madež je šel na bolje... edino kar zdaj opažam je to, da se otrok vedno odrine, ko mu hočem dat pleničko gor... kot da ne želi user posted image  pa ne vem a je to povezano s kako bolečino al ne??? do sedaj zarad tega fleka res ni bilo opaziti kakega nihanja razpoloženja... danes pa je cel neki čuden....

o ko bi že znal sam povedat kaj ga muči user posted image  ...

(odgovor članu ninicananica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.