Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oddaja na CSD, jaz pa v bolnici 6.4.2010 20:40:48
|
|
|
|
m_o_i
|
mogoce bi prosla mamo, prijateljico... da gre po obrazce na CSD oz. jih sprinta iz neta. potem jih odnese do delodajalca, da ti te obrazce izpolnijo in nazaj na CSD. hocem povedat, da naj ne bi bil problem, ce to opravi kdo drug namesto tebe. da se s temi papirji tudi po rojstvu operirat (mislim, da se tri mesece po rojstvu in potem dobis izplacano za nazaj, po treh mesecih pa za nazaj ne dobis nic, ampak samo tekoce-ce se motim, naj me ktera popravi, ker pisem cisto iz glave), ampak takrat verjetno tudi ne bos zeljna tega
|
|
RE: Oddaja na CSD, jaz pa v bolnici 6.4.2010 20:59:39
|
|
|
|
sayuri
|
Meni je vse papirje zrihtal mož. Sem bila s 26. tedni v porodnišnico sprejeta in tam ostala do konca. Nobenga problema ni blo - vse je on uštimal. Glede na to, da je tvoj v tujini, poprosi starše, prijateljico...magari, če pokličeš na CSD in jih povprašaš, če moraš napisat kakšno pisno pooblastilo.
|
|
|
|
RE: Oddaja na CSD, jaz pa v bolnici 6.4.2010 21:28:13
|
|
|
|
Kiya
|
Mislim, da je treba papirje oddati nakasneje dan ali dva pred nastopom porodniške. Jaz sem rodila 3 mesece prekmalu in sva morala urediti v 3 dneh. Je pa vse moj mož urejal, edino za vpis plač sem se jaz zmenila že prej, ker so nama napovedali, da bom v parih tednih rodila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?