|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mogoče pa le katera kaj ve....iščem stanovanj...
11.7.2005 22:23:28   
pety78
...v Kranju ali okolici, lahko pa tudi v LJ ali okolici.Najemnina nikakor naj ne presega 100.000 SIT.
Iščeva pa dvosobno, primerno seveda tudi za najinega novega člana, ki ga z veseljem pričakujeva konec septembra.:bravo:

Sva si že nekaj ogledovala ta vikend....prava žalost, kaj ljudje vse ponujajo in to za bajne vsote.:((

Če mogoče katera kaj ve, za kakšno solidno stanovanje, naj mi prosim javi. Sva pa resna kandidata, oba nekadilca.

Za vse dodatne informacije sem na voljo.

Hvala in lep pozdrav!
Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.7.2005 22:26:16   
Anonimen
Spomnim se, da sem po moje v petkovem Gorenjskem glasu brala, da oddajajo zgornjo polovico hiše mislim da v Struževem za 110.000 SIT s stroški vred. To potem ne pride več ne vem koliko, a ne?
V glavnem, kupite Gorenjski glas in se razvestlite!:)-

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2005 22:36:29   
pety78
Tudi v Gorenjskem glasu sva gledala, sva v petek dobila samo še torkovega, tam pa ni bilo nič pametnega. Agencije ponujajo ideale, ko pa jih pokličeš, pa tega več ni, ampak nekaj drugega...:hudicek:

Bom pa jutri tudi v Gorenjski glas pogledala. Upam, da bo kaj več sreče.

A mogoče veš kaj več o tej varianti, ko si mi napisala?
Mogoče kak kontakt?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2005 22:45:08   
Gina
Koliko daleč iz Lj. bi pa ti šla? Do Logatca? Lahko pogledam na našo TV, če je kakšen oglas, samo če ti ni predaleč.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2005 23:16:03   
iva01
probaj najt kaj v okolici Lj ker so v Lj stanovanje ful draga jaz sem lani v štepanjskem plačevala za dvosobni 100000 sitstroške 50000 pa ni blo nič kaj vredi zrihtano sam če je sila že najameš,bol se ti splača mal po okolici pogledat

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.7.2005 6:56:57   
Anonimen
Pety78, bi ti z veseljem pomagala, ker delam na Gornjskem glasu, ampak imam "na žalost" trenutno dopust. Je pa gotovo bil agencijski oglas, in če naštejem agencije, ki oglašujejo pri nas (gotovo bom kakšno falila) Gekko project, K4 Kern, Agent, Alpdom, Domplan ... jooojm, ne morem se jih več spomnit). Čakaj, grem gledat, če bom na netu kje kaj našla.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.7.2005 7:02:56   
Anonimen
Ne, nisem našla, sem mislila, da so pod Izberi.si, pa jih ni.
Sicer pa vem, da so ponujali v najem tudi dvosobna v Šorlijevem naselju, tu je najemnina kakšnih 70 do 75.000 SIT, samo se na pamet ne spomnim, katera agencija.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.7.2005 8:09:40   
Anonimen
če nauta nč pametnga najdla, pa bosta čez kak let še vedno iskala, bova vrjetn midva oddajala najno stanovanje - spodnji del hiše - dvosobno stanovanje s kletjo kjer je še pisarna, pa vrt, pa garaža pa terase :) v albumu mam tut slike če te zanima kako zdej zgleda :) za geslo piši na privat

lp, lara

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2005 8:41:31   
dory
Lara tvoje bi pa jest najela..k mi je ful hudo hudo dober :)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2005 8:49:27   
Erdbeere
V Suhadolah pri Komendi, vem da so oddajali eni zgornji štuk hiše....pa mislim da je kr ok...lahko pa se mal pozanimam, če te zanima

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!