|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tv za v avto
6.4.2010 11:54:58   
mini86
kje bi dobila kakšnega za zmerno ceno

rada bi tak televizorček ki se ga namontira na vzglavje od sedeža v avtu da lahko otrok gleda risanke..

vaše izkušnje

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tv za v avto
6.4.2010 13:03:01   
nestea
Tudi jaz iščem, mora pa imeti daljinca, usb priključek in možnost še enega ekrana. Čakam na kakšno akcijo, potem pa hitro v trgovino.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2010 13:41:10   
hrabra miška
jaz sem ga ravno včeraj gledala v neckermanu. Dvd predvajalnik, z dvema ekranoma,slušalkami,daljincem in usb vhodom. stane pa 129 €

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2010 20:17:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

vaše izkušnje

To sprašuješ za svojega 9 mesečnika user posted image

Jaz upam, da nam tega ne bo treba kupovati. Edina dolga vožnja, ki jo naredimo, je 1-2krat letno na morje (5-6 ur). Takrat pa gremo itak tako, da tamal malo spi vmes. Pri naših tedenskih izletih za katere vožnja traja do 1,5 ure v eno smer pa je čisto navajen in bp gleda ven. Če mu je ekstra dolgčas, prosi za pesmice.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2010 20:20:51   
rija
moj ga je dobil pri dveh letih...in je zakon...za 9 mesečnika je mogoče res malo prezgodaj.

nam je pa skrajšal marsikatero uro na dolgih poteh....in ne, mi ne gremo samo dvakrat letno na pot z otrokom....jaz ga vlečem vsepovsod zraven....

zdaj pri štirih mu je pa itak vse zanimivo, pa se raje pogovarjava...pa pojeva, pa malo meditira, malo spi....

in samo philipsa onega belega ne kupuj....mi imamo že drugega in je vse eno ta isto sranje.
bom šla naslednjič v lidl po enega noname za veliko evrov manj, pa bo ziher delalauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2010 21:21:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz ga vlečem vsepovsod zraven....

Sej tud mi - samo iz Lj kamorkoli gremo v Slo ni več kot 1,5 ure user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2010 23:47:22   
m_o_i
user posted image a to je zaj se ena stvar, ki jo moras met za otroke!? user posted image
a-a jaz res ne spadam na ta svet user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2010 23:52:05   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

jaz ga vlečem vsepovsod zraven....

Sej tud mi - samo iz Lj kamorkoli gremo v Slo ni več kot 1,5 ure user posted image .

mate srečo. saj veš, mi prekmurci smo bogu za hrbtom. ljubljančani so itak hoteli dati izumitelju navigacije nobelovo, da sploh najdejo do šunke in gibaniceuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.4.2010 14:04:54   
mini86
lej če nimate izkušenj ok..ni pa treba zdj neki pametvat skos k gdo kej upraša..verjetno ne bo celo življenje star 9 mesecev in če to sprašujem ne pomen da ga bomo šli kupt jutr ane..

mam ga namen kupt-ENKRAT

npr hodmo na morje v makarsko in celo pot verjetno ne bo spal pa da bi se igrau in če pogleda eno risanko mislm da ne bo konc sveta..če pa bo pa povemuser posted image

drgač pa ga bom js kupila, nism prosila če bi mi ga vi..hvala vsem za predvsem koristne nasvete kje ga dobit-namreč to sm uprašala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2010 15:25:06   
liliana

moj ga je dobil pri dveh letih...in je zakon...za 9 mesečnika je mogoče res malo prezgodaj.

nam je pa skrajšal marsikatero uro na dolgih poteh....in ne, mi ne gremo samo dvakrat letno na pot z otrokom....jaz ga vlečem vsepovsod zraven....

zdaj pri štirih mu je pa itak vse zanimivo, pa se raje pogovarjava...pa pojeva, pa malo meditira, malo spi....

in samo philipsa onega belega ne kupuj....mi imamo že drugega in je vse eno ta isto sranje.
bom šla naslednjič v lidl po enega noname za veliko evrov manj, pa bo ziher delalauser posted image

Rija sva se že pred precej časa menili o tem belem philipsu......user posted image smo imeli oz. imamo mi isti problem......po nekaj mesecih cd-ji niso delovali.....v avtu niso.....na "mirnem" delujejo....

In potem mi brat, ki je pač elektronik, pove, da če sem jaz neumna, da take stvari ne vemuser posted image ......da cd ni za v avto.....

da zaradi določenih tresljajev tudi glasbeni cd ji ne delajo (in ful čudno mu je bilo, da si jaz muzike iz original cdja, ki se res po določenem času znuca, ne presnamem.....ker on to konstantno dela za v avto)....baje se zaradi tresljajev v avtu glava, ki poganja cd, ali kako se že temu reče, poškoduje oz. je občutljiva na te tresljaje......

zato je edina rešitev ta, da vse prenameš na ključ.....in potem res dela.....nam že leto in pol brez problema......baje ni problem v predvajalniku ampak v občutljivi glavi, ki vrti cdje......

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.4.2010 15:27:20   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

user posted image a to je zaj se ena stvar, ki jo moras met za otroke!? user posted image
a-a jaz res ne spadam na ta svet user posted image

Ne, ni potrebno.....če pa je otrok pogosto po nekaj ur skupaj v avtu, je pa zelo praktično......user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.