Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 5.4.2010 23:01:56
|
|
|
|
štrumfek
|
naša se že od 1,5 meseca slini ko polžek, v usta rine pa tako ali tako vse kar dobi. Pa je danes dopolnila 8 mesecev, o zobčkih pa ne duha, ne sluha Tako da ni nujno da so za slinjenje in grizenje krivi zobčki... vsaj pri nas je tako
|
|
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 6:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lena* moj sinko se slini, daje pest v usta, grizlja mojo ramo, vendar je star sele 6 tednov. kaj naj bi to bilo? je to prihod zobkov, samo se mi zdi da je se prehmalu. Kaj mislite? Moja se je začela slinit pri 6 tednih nenormalno, pri 4,5 mesecih je dobila 2 zoba nakmal. Pol so šli pa kot gobe po dežju ven, tak da je imela pri 12 mesecih že vseh 16 zunaj.
|
|
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 9:14:54
|
|
|
|
Jančika_
|
Dojenčki se pač slinijo. Ne znajo še dobro požirat sline, pa teče ven.
|
|
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 12:41:27
|
|
|
|
AnciM
|
Dojenčki se slinijo. Rokice pa v usta tlači, ker je to edina stvar, ki jo zaenkrat že zna.
|
|
RE: slinjenje in enomesečnik 6.4.2010 15:07:38
|
|
|
|
endrina
|
Naš je bil pri tej starosti isti. Slinil se je in rokice tiščal v usta, kasneje tudi vse kar je dobil v roko (beri igračke). To je čisto normalno. Pri mojem prvem je bilo isto, pa je bobil zobke pri 6 mes.. Mi je pa je šlo strašno na živce ko so vsi komentirali, da je lačen ker nonstop sesa prstek al pa roko al pa kaj druga. Mislim,...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?