Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kakšna previjalna miza ?! 11.7.2005 22:35:53
|
|
|
|
CatJa
|
Mi imamo sicer narejeno po narocilu = 80x80 cm in so spodaj se dva majhna in dva velika predala, tako, da so prakticno vse Janove stvari noter. Mislim pa, da ce bi raje previjala v kopalnici, da je najboljse, da kupis samo previjalno podlogo in jo das na pralni stroj. In btw, previjala bos verjetno vec kot eno leto... ;)
|
|
|
|
Kakšna previjalna miza ?! 12.7.2005 7:18:53
|
|
|
|
Marogica
|
Mi smo kupili takšno komodo, ki se da kasneje nadgraditi v knjižni del omare. Je pa res dražja, kot normalna previjalna. Je pa res, da dolgo časa na previjalni ne boš previjala, vsaj jaz nisem, ker sem se bala za varnost otroka (zdel se mi je prevelik in pretežek) in sem ga raje položila na posteljo ter se vsedla poleg njega. Ima pa vsak svoje navade.
|
|
|
|
Kakšna previjalna miza ?! 12.7.2005 8:38:22
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz tudi nimam prostora za običajno previjalno komodo. Tako da sem si kupila samo PVC podlogo ki jo imam kar na skrinji (pa še ravno prave višine je, da me ne boli križ). LP Tina :rozica:
|
|
|
|
Kakšna previjalna miza ?! 12.7.2005 11:02:59
|
|
|
|
pika**
|
Ata je naredil kar sam omaro s policami in previjalno, ki je cca 70*70. PVC podlogo sem dala na previjalno kot vložek - višinsko mi štima, da me hrbet ne boli.:bravo: Tiste previjalke na komodi, ki se jih dobi v trgovini so meni malce smešne. Kako naj previjam otroka od strani, če leži pravokotno name na previjalki? :zmeden: Sem probala na naši doma narejeni, preden je ata zmontiral omaro, pa mi ni šlo.:ups: Sploh pa so te previjalke na kupljenih kompletih kmalu premajhne in preozke.:zmeden2:
|
|
|
|
Kakšna previjalna miza ?! 12.7.2005 11:33:03
|
|
|
|
tina104
|
Meni bo previjalno naredil moj dragi. Je pa tudi to s pralnim strojem dobra ideja, če je res premalo prostora. Te previjalne mize, ki jih gledam v trgovinah, se mi v glavnem zdijo večinoma grozne. Vse kar ni grozno drago, je čisto majavo, vodila so taka, da se predali komaj odpirajo. Moja sestra je kupila tako na kolescih in so kolesca kar hitro stran popadala... V glavnem ne zdijo se mi te mize neka kvaliteta.
|
|
|
|
Kakšna previjalna miza ?! 12.7.2005 14:23:59
|
|
|
|
nogometas
|
Kupljeno je vse v glavnem zanič, za mal dnarja ti jo v mesecu dni naredi vsak mizar... meni jo bo oče, pa še to takšno, pod katero bom zapeljala posteljico (tudi narejeno po naročilu), ko ne bo v uporabi, ker imam zelo malo prostora v stanovanju...Jaz sem bolj pristaš mizarjev kot pa kupljenega pohištva... LP
|
|
|
|
Kakšna previjalna miza ?! 12.7.2005 16:30:02
|
|
|
|
viv_
|
Našo previjalno si lahko ogledaš v albumu sobica - naredil jo je dedi. Jaz še vedno previjam na previjalni (18 mesecev) - se preveč bojim za moj križ za bi dala na posteljo. ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?