Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pomoč! polpenzion na dopustu 11.7.2005 21:29:16
|
|
|
|
rubin
|
Ravno zaradi tega sem proti bivanju v hotelih ko so otroci majhni in mislim da je bolj primerno iti v apartma, da lahko sam kuhaš. Če pa bi šla, bi se pa npr. poskušala v hotelu pozanimat in prosit če bi se dalo dobiti vsak dan eno juhico ali kaj takega, kar bi bilo primerno za otročka. Po moje bi se dalo zmenit in so razumevajoči glede majhnih otrok. lp:rozica:
|
|
|
|
Pomoč! polpenzion na dopustu 11.7.2005 21:29:34
|
|
|
|
Annny
|
Ojla, mi smo bili v Grčiji, imeli polpenzion. NE PRIPOROČAM. Z majhnim otrokom je preveč dela in je treba biti čimbolj komot. Seveda pa je tudi odvisno od tega, kam greste...mi smo bili nekje Bogu za nogo, kjer nikjer niso imeli niti mikserja, da bi ga pa trogala s sabo, se pa niti nisem spomnila:) Upam, da greste na kako bolj obljudeno destinacijo- potem gotovo ne bo problema najti vsak dan restavracijo, kjer bodo obrok prilagodili tudi otroku. Mi smo bili večinoma na tistih zelenjavnih kašicah- nikoli več:) Jaz se vedno trudim, da ima otrok topel in sveže pripravljen obrok- če je le možnost. Lp
|
|
|
|
Pomoč! polpenzion na dopustu 11.7.2005 21:31:53
|
|
|
|
Ro-La
|
Mi smo bili na dopustu na Kreti. Zraven sem imela kohar in pakl župce. To sem mu nardila po opoldanskem spanju, potem pa smo šli še ven jest.
|
|
|
|
Pomoč! polpenzion na dopustu 11.7.2005 21:37:48
|
|
|
|
smrka
|
ja mende sama veš kaj tvoj 11 mesečnik je najraje to mu boš tud kuhala potem na morju :zmeden:
|
|
|
|
Pomoč! polpenzion na dopustu 11.7.2005 22:13:18
|
|
|
|
simona9
|
Hvala za nasvete, bomo vzeli zraven kohar, pa bomo si že zmislili kaj za skuhat ali pa se bomo zmenli v hotelu. Gremo pa na Mali lošinj v soboto,:kuza::kuza::kuza: baje je zelo fajn. Lp.
|
|
|
|
Pomoč! polpenzion na dopustu 11.7.2005 22:17:16
|
|
|
|
kalimero
|
Sicer nismo imeli nikoli polpenziona, smo pa že s čisto majhnimi lazili vse povsod. Otroci so prilagodljivi in zaradi enega ali dveh tednov malo bolj kavbojske prehrane ne bodo imeli kasnješih travm. Meni osebno se zdi manj problematično, če en teden je za kosilo sadne kašice ali kakšno suho hrano, kot da bi dojenčku dajala juho iz vrečke. Ampak to je samo moje prepričanje. Veliko ljudi to mirno počne. Naša ta srednja je bila in je še hud alergik, pa je vse dopuste preživela ob improviziranih obrokih. Pa, da ne bo pomote. Sicer se absoluten pristaš rednih in zdravih obrokov. Na dopustu pa mirno pogledam skozi prste. Tudi otrokom se fino zdi.
|
|
|
|
Pomoč! polpenzion na dopustu 11.7.2005 22:27:25
|
|
|
|
lin
|
Mi gremo jutri na dopust in to v hotel z polpenzionom,pa nebom komplicirala za teh par dni,bomo pa kakšno papico pojedli vmes,kakšen dan pa bomo šli v kakšno restavracijo na kosilo pa ji bom juhico naročila, pa itak že vse je tako da bo kr z nami jedla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?