|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brezposelnost, bolniška
4.4.2010 11:33:32   
donat
kaj naj naredim???

ker sem imela angino 29.3.in sem šla na bolniško, 31.3. pa sem dobila domov delovno knjižico, prenehanje zaposlitve za določen čas. zdaj se pa moram prijaviti na zavod za zaposlovanje. zanima me ali naj imam do porodniške bolniško in da sem prijavljena na zavodu ali da sem prijavljena na zavodu in dobim nadomestilo za brezposelnost do pordoniškeuser posted image user posted image user posted image kaj je boljšeuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brezposelnost, bolniška
4.4.2010 11:37:02   
Kerensa*
Izračunaj si. user posted image V vsakem primeru si brezposelna in zavarovana.

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2010 12:23:55   
zmajaz
Nisi napisala, kdaj se ti začne porodniška. Po prenehanju delovnega razmerja lahko imaš bolniške namreč še maksimalno 1 mesec, potem se ti pa konča. Najboljše ti je, da najprej izkoristiš pač to bolniško, kolikor je lahko, ko se konča, se pa prijaviš na zavod in dobivaš nadomestilo za brezposelnost, če se ti še ne začne porodniška. Ker če se pa ne boš prijavila na zavod in ti bo vmes zmanjkal magari samo 1 dan, ne boš dobila "normalne" porodniške, ki se računa kot povprečje zadnjih 12 mesecev, ampak tisto varianto 55 % minimalne plače + 2 % ta vsak mesec zaposlitve v zadnjih 3 letih.

Fino pa je, da izkoristiš najprej bolniško zaradi tega, da si tisto nadomestilo za brezposelnost še prihraniš, če ga boš slučajno potrebovala po koncu porodniške - če slučajno ne boš takoj dobila službe.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 4.4.2010 12:25:01 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2010 14:17:06   
donat
porodniška se mi začne 15.7.2010, potem sem študirala da se prijavim na zavod in imam bolniško do porodniške.user posted image
user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2010 14:22:01   
zmajaz
Če so ti delovno razmerje prekinili, ne moreš biti na bolniški do porodniške, ker si brezposelna in kot taka si lahko, kot rečeno zgoraj, na bolniški največ še 1 mesec po izteku delovnega razmerja. Torej boš morala koristiti najprej ta 1 mesec bolniške + potem nadomestilo za brezposelnost, pa uma, da se ti to vse skupaj izide do porodniške, da se ti ne izteče prej, če ni ti ne bo pripadal normalna porodniška, če ne boš dan pred nastopom porodniške zavarovana za starševsko varstvo.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?