Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koža - madeži od mozoljev 2.4.2010 19:22:10
|
|
|
|
grahek85
|
Zdravo! Sicer sem vprašala že na "po porodu", pa se mi zdi, da bo tukaj boljše Imam vprašanje glede težav s kožo. Žal spadam med tistih par nesrečnic, ki se jim koža v nosečnosti močno poslabša. Sicer sem tudi prej imela vsake toliko kak mozolj, ampak med nosečnostjo je bilo vsak mesec huje, dno pa sem dosegla par tednov po porodu. Zdaj (pikec je star 3 mesece) se je zadeva umirila in se vrača na normalne razmere. Še vedno pa imam po obrazu rdečkaste madeže oz. kot nekakšne mini brazgotinice od mozoljev. Ni tako hudo, kot če bi imela prav akne, a vseeno je moteče. Mogoče veste, kdaj ti madeži izginejo (če sploh)? Obstaja kakšna krema ali kaj podobnega, da se zadeva pospeši? Res ni lepo za pogledat, sploh ker sem drugače precej bleda.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.