Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:29:13
|
|
|
|
Getreal
|
OK kaj naj naredim??? Ravno sem se tuširala, ko sem dobila en pomemben klic, pa sem z mokrimi rokami prislonila mobi na čist mokro uho, v glavnem vlaga aaaaalll over!!! To sm nardila že ene 2x pa ni nikol nič blo, tokrat pa mi je crknu ekranček Telefon se prižge, oz je prižgan normalno, lučke svetijo, samo ekran je črn pa pod šipco se vidi mal zarošene vlage.. Zdej je trenutno razstavljen, pa sušila sem ga s fenom, zej pa ne vem kaj naj nardim.. Garancije vem, da ne bom upala uveljavljat. Zanima me, če je kateri že kdaj uspelo stvar usposobit po taki "nesreči"...
|
|
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:33:30
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal OK kaj naj naredim??? Ravno sem se tuširala, ko sem dobila en pomemben klic, pa sem z mokrimi rokami prislonila mobi na čist mokro uho, v glavnem vlaga aaaaalll over!!! To sm nardila že ene 2x pa ni nikol nič blo, tokrat pa mi je crknu ekranček Telefon se prižge, oz je prižgan normalno, lučke svetijo, samo ekran je črn pa pod šipco se vidi mal zarošene vlage.. Zdej je trenutno razstavljen, pa sušila sem ga s fenom, zej pa ne vem kaj naj nardim.. Garancije vem, da ne bom upala uveljavljat. Zanima me, če je kateri že kdaj uspelo stvar usposobit po taki "nesreči"... ja meni je v wc padu iz žepa . rastavila sem ga in sušila pa prebrisala kar se je dalo pa je delav .
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:35:11
|
|
|
|
pikapikica83
|
Samo poskrbi, da se bo telefon res dobro posušil. Saj bi ti predlagala, da ga daj malo na sonce, pa sonca ni. Tako da naj se res dobro posuši tako po delčkih in po moje bo delal. Kolegici je telefon v wc školjko padel, pa je tako naredila in še zdaj dela.
|
|
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:38:26
|
|
|
|
Getreal
|
kok časa pa nej ga recimo sušim? zej tle neki berem po netu pa piše "več dni"..a res to?
|
|
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:40:47
|
|
|
|
čebelica01
|
ne jaz sem ga samo en popoldan
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:44:56
|
|
|
|
KT
|
Nikar ne prižigaj in ugašaj telefona - tako boš naredila še večjo škodo. Telefon popolnoma razstavi in daj preko noči sušit na radiator ali kamorkoli drugam, če ne kurite več.
|
|
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:50:58
|
|
|
|
Getreal
|
ok allora pustim stat do jutri brez prižiganja...pol pa kar bo, bo? Kaj pa če pol ne dela? A mislite da je problem v ekrančku al v bateriji?
|
|
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 14:53:26
|
|
|
|
čebelica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal ok allora pustim stat do jutri brez prižiganja...pol pa kar bo, bo? Kaj pa če pol ne dela? A mislite da je problem v ekrančku al v bateriji? pol pa če ne dela je pa crknjot , pejt pa po novega
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 15:02:14
|
|
|
|
Getreal
|
ne ne glede na to, kašna je vrednost telefona, se mi vseeno bolj splača samo zamenjat ekran ali baterijo ekran mislim da mi je enkrat en tip reku da je samo 30€...ne vem močno upam da je temu tako hvala za pomoč KT, čebelica in pikapikica..Upam da mi uspe po vaših navodilih usposobit stvar.
|
|
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 2.4.2010 15:18:03
|
|
|
|
babyloverka
|
tako kot pravijo, probaj posušit. s tem nimaš zgubit kaj. počakaj do jutri, ga zjutraj sestavi in boš vidla če je enkran zanič ali ne. ekrani niso tako zelo dragi da se ti ne bi splačalo popravljat če imaš malo boljši mobitel
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 4.4.2010 0:13:51
|
|
|
|
petra a
|
to se je tudi meni zgodilo (sin v celoti preslinil), sem ga presušila in dala na servis (garancija),nisem povedala kaj se je zgodilo in ja, so mi upoštevali garancijo in popravili...probaj, zgubiti nimaš kaj...enako bi se ti lahko zgodilo če bi te namočil dež, je pa res naj se to ne bi uveljavljalo kot garancija
|
|
|
|
RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!! 6.4.2010 19:48:35
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz sem že dvakrat imela ta problem. Prvič mi ga je mli vrgel v vodo in ker sem bila zraven sem ga takoj pobrala, razstavila, obrisala in posušila. In čudežno je delal naslednji dan. Drugič pa sem telefonirala ob bazenu in ker mi je spodrsnilo sem padla in telefon tudi. V bazen. Sem naredila isto kot prvič, pa ni delal. Sem ga nesla nazaj, uveljavljat kao garancijo, pa mi niso priznali. Kupila sem nov telefon in se zaklela da bom sedaj uporabljala samo vodotesne telefone. Ampak ta je bil prvi in edini, sedaj raje bolj pazim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?