|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NA POMOČ - voda v telefonu!!!
2.4.2010 14:29:13   
Getreal
OK kaj naj naredim??? user posted image user posted image user posted image

Ravno sem se tuširala, ko sem dobila en pomemben klic, pa sem z mokrimi rokami prislonila mobi na čist mokro uho, v glavnem vlaga aaaaalll over!!!

To sm nardila že ene 2x pa ni nikol nič blo, tokrat pa mi je crknu ekranček user posted image user posted image user posted image
Telefon se prižge, oz je prižgan normalno, lučke svetijo, samo ekran je črn pa pod šipco se vidi mal zarošene vlage..

Zdej je trenutno razstavljen, pa sušila sem ga s fenom, zej pa ne vem kaj naj nardim..
Garancije vem, da ne bom upala uveljavljat. Zanima me, če je kateri že kdaj uspelo stvar usposobit po taki "nesreči"... user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NA POMOČ - voda v telefonu!!!
2.4.2010 14:33:30   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

OK kaj naj naredim??? user posted image user posted image user posted image

Ravno sem se tuširala, ko sem dobila en pomemben klic, pa sem z mokrimi rokami prislonila mobi na čist mokro uho, v glavnem vlaga aaaaalll over!!!

To sm nardila že ene 2x pa ni nikol nič blo, tokrat pa mi je crknu ekranček user posted image user posted image user posted image
Telefon se prižge, oz je prižgan normalno, lučke svetijo, samo ekran je črn pa pod šipco se vidi mal zarošene vlage..

Zdej je trenutno razstavljen, pa sušila sem ga s fenom, zej pa ne vem kaj naj nardim..
Garancije vem, da ne bom upala uveljavljat. Zanima me, če je kateri že kdaj uspelo stvar usposobit po taki "nesreči"... user posted image user posted image user posted image

ja meni je v wc padu iz žepa . rastavila sem ga in sušila pa prebrisala kar se je dalo pa je delav .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2010 14:35:11   
pikapikica83
Samo poskrbi, da se bo telefon res dobro posušil. Saj bi ti predlagala, da ga daj malo na sonce, pa sonca ni. Tako da naj se res dobro posuši tako po delčkih in po moje bo delal. Kolegici je telefon v wc školjko padel, pa je tako naredila in še zdaj dela.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2010 14:38:26   
Getreal
kok časa pa nej ga recimo sušim? zej tle neki berem po netu pa piše "več dni"..a res to?

(odgovor članu pikapikica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.4.2010 14:40:47   
čebelica01
 ne jaz sem ga samo en popoldan

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.4.2010 14:44:56   
KT
Nikar ne prižigaj in ugašaj telefona - tako boš naredila še večjo škodo. Telefon popolnoma razstavi in daj preko noči sušit na radiator ali kamorkoli drugam, če ne kurite več.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2010 14:50:58   
Getreal
ok allora pustim stat do jutri brez prižiganja...pol pa kar bo, bo?
Kaj pa če pol ne dela? A mislite da je problem v ekrančku al v bateriji?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2010 14:53:26   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

ok allora pustim stat do jutri brez prižiganja...pol pa kar bo, bo?
Kaj pa če pol ne dela? A mislite da je problem v ekrančku al v bateriji?

pol pa če ne dela je pa crknjot , pejt pa po novega

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2010 15:02:14   
Getreal
ne ne glede na to, kašna je vrednost telefona, se mi vseeno bolj splača samo zamenjat ekran ali baterijo user posted image
ekran mislim da mi je enkrat en tip reku da je samo 30€...ne vem močno upam da je temu tako user posted image

hvala za pomoč KT, čebelica in pikapikica..Upam da mi uspe po vaših navodilih usposobit stvar.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2010 15:18:03   
babyloverka
tako kot pravijo, probaj posušit. s tem nimaš zgubit kaj. počakaj do jutri, ga zjutraj sestavi in boš vidla če je enkran zanič ali ne. ekrani niso tako zelo dragi da se ti ne bi splačalo popravljat če imaš malo boljši mobitel

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2010 0:13:51   
petra a
to se je tudi meni zgodilo (sin v celoti preslinil), sem ga presušila in dala na servis (garancija),nisem povedala kaj se je zgodilo in ja, so mi upoštevali garancijo in popravili...probaj, zgubiti nimaš kaj...enako bi se ti lahko zgodilo če bi te namočil dež, je pa res naj se to ne bi uveljavljalo kot garancija

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2010 19:48:35   
luka jan
Jaz sem že dvakrat imela ta problem.
Prvič mi ga je mli vrgel v vodo in ker sem bila zraven sem ga takoj pobrala, razstavila, obrisala in posušila. In čudežno je delal naslednji dan.user posted image

Drugič pa sem telefonirala ob bazenu in ker mi je spodrsnilo sem padla in telefon tudi. V bazen. Sem naredila isto kot prvič, pa ni delal. Sem ga nesla nazaj, uveljavljat kao garancijo, pa mi niso priznali. Kupila sem nov telefon in se zaklela da bom sedaj uporabljala samo vodotesne telefone. Ampak ta je bil prvi in edini, sedaj raje bolj pazim.user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2010 16:40:04   
slutnja
men ga je sam hcerka poslinla, tam ko se polni pa je crknu za zmer,.. susila pa nic bols.. star je bil 2 mesca, sm dala v garancijo pa niso uposteval in bi bil popravil drazji kot sam tel nov.. tko da velik srece

moja mala punči,je nekaj najlepsega v mojem zivljenju, poleg moza...

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?