|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razocarana
11.7.2005 18:46:17   
Suana
najprej en lep pozdrav vsem skupaj:rozica:
tako kot je zalostno vreme tako sem zalostna jaz,jokam tako kot gre ta dez.ne morem si pomagat!!!!
sedaj sem po prvem ciklusu jemanja klomifena in res sem imela upanje da mi bo tokrat uspelo.toda vse je padlo v vodo kajti m:hudicek:je prisla ze vceraj 25 dan.pa vse sem tako racunala da bi ja bilo,seda pa :(
6 avgusta grem na morje in upam da bi tudi mi prisli nazaj trije.sicer pa imam sedaj se en ciklus klomifena .prosila bi vas da mi poveste kako bi bilo najbolje,kdaj in kako naj midva s.....mislite da bi bilo dobro kupiti teste za ovulacijo,ali se ti testi dobijo tudi pri nam?pomc prosim,pomagajte mi!!!!
lp suzana:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   razocarana
11.7.2005 18:57:30   
Sulfinija
Ovulacijski testi se dobijo tudi pri nas,vendar so dragi en stane okrog 1000 sit.
Jaz ti svetujem čimbolj se odklopi na morju,mogoče pa bo le ratalo.Manj boš računala bolje bo zate in za tvoje :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.
Oh,kaj pa bi jaz opol mogla narest sedem ciklusov klomifena brez uspeha,tri neuspešne IUI sem tik pred IVF 29.07.me bojo dali na čakalno listo.
Čimmanj obremenjevanje boljše bo za nas vse skupaj.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   razocarana
11.7.2005 19:19:04   
Kalina
Oh lubica, ne jokati, sej bo, glej vem da ti to ne pomaga ker sem bila tolikokrat v tej situaciji in sm vedno jokala, toda, tole je bil sele prvi ciklus, jaz sem npr pila 1 leto po 6 tab na dan, pa nisem zanosila, in se borim se naprej in mislim pozitivno, enkrat pac bo, ko mi bo usojeno. ne se sikirat in jokati, ker enkrat bo sigurno uspelo, pa tudi malo zensko zanosi po prvem ciklusu klomifena ker se ni tolikega ucinka, naj se telo malo privadi.. ne razmisljaj prevec o tem, sprosti se in uzivaj v :sloncek: in sigurno bos zelo kmalu prelepa :nosecka: z prelepim :duda:!

:rozica:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   razocarana
11.7.2005 19:34:37   
emaa
fras med jemanjem klomifena, ovulacijski testi niso realni. Sicer pa, saj bo. Po 20 mesecih poskušanja, sem prvi mesec na klomifenu, če ne rata, mam še eno škatlo, pa pol še efekt klomifena dva meseca. Slej ko prej bo ratalo, takrat bom pa itak v 9nebesa

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   razocarana
11.7.2005 19:49:48   
Anitka
Fras se podpišem še jaz pod post, ki ga je napisala Emamair in dodajam - ne obupaj, saj za vsakim dežjem slej ko prej posije tudi sonce in upam, da ga boš doživela prav kmalu

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   razocarana
11.7.2005 20:00:23   
PiaM
Boš vidla, :morje: naredi svoje, ne jokaj, tu smo, s tabo, da te potolažimo in ti povemo, da boš tudi ti kmalu v 9nebesa.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   razocarana
12.7.2005 12:14:48   
Gea1
Tudi jaz sem dala že skozi kuro klomifena, pa žal brez uspeha. Pri nekaterih pač to ni pravi razlog, zato tudi te tablete ne morejo pomagati.
Ampak ne pusti se, saj tudi tebe čaka nekje :duda:, ki bi te rad imel za mamico.
Upam, da se bosta kmalu srečala!

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   razocarana
12.7.2005 12:53:17   
Suana
DRAGE MOJE PRIJATELJICE !kaj bi jaz brez vasih spodbudnih besed.zivljenje me postavlja na tezke preizkusnje toda ne bom se vdala.vem mora mi uspeti moram naprej novim ciljem naproti.hvala vam zaradi vaaih lepih vspodbudnih besed mi je mnogo bolje.:)
:rozica:lp suzana:rozica:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!