|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   študentke nosečke
11.7.2005 14:02:03   
iva01
:sloncek::sloncek:ker vem da se verjetno v vsaki poraja strah kako bom delala izpite in hodila na faks poleg male bebice vam sporočam: dans sedim nekej listam knjige pa mi moj mali začne: mamam mamamam.....,sej vem da to ne pomeni da ve rečt mama saj je star šele 8 mesecev ampak filing je pa tak kot da bi pravkar naredila vse težke izpite, sej mogoč se vam zdi brezveze ampak vseen sporočam da se tud to da preživet in da bo faksa kmali konec vam pa mali pikec ostane za celo življene in vas bo z takšnimi majhnimi stvarmi neizmerno razveselil v vsakem težkim trenutkom.
LP:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   študentke nosečke
11.7.2005 14:25:52   
Anonimen
Ojej, verjamem, ampak mene je vseen groza, kaj bo z mojim faksom, ker sem šele 1. letnik, študiram ob delu, pa še noseča sem.:zmeden: Upam, da mi bo ratalo. Junija sem pocepala vse izpite, ker mi je bilo veliko slabo, selila sva se in še v službi sem bila več kot ponavadi zaradi dopustov drugih. 5 izpitov mi še fali.:(

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 14:49:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   študentke nosečke
11.7.2005 15:23:52   
Anonimen
Joj, jaz sploh ne vem, kaj naj naredim. Upam, da mi bo ratalo narest tiste 3 izpite, ki jih rabim za pogoj v 2. letnik. Jaz sem plačala 450.000 SIT in je res tu mač denarja. Kaj češ, življenje se ne izide vedno po načrtih. Midva bi se morala selit že marca, pa se je zavleklo in se nama je še to nakopalo na glavo. Ker se nama je pa ful mudilo iz najemniškega stanovanja, se pa sploh nisem mela časa za knjige usest.
Veš kaj me skrbi. Če rukneš, je naslednje leto vse drugače al kako? Zarad bolonjske reforme. Neki sem slišala, da bo cel šmorn zarad tega. Več izpitov, ne vem kaj vse se ti sploh prizna, pa še druga literatura je pol, še ta strošek.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 15:30:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   študentke nosečke
11.7.2005 15:35:46   
Anonimen
Kako ti pa to lahko rata, da se še z obveznostjo za 1. letnik lahko v 3. vpišeš? Kaj pa študiraš?
Jaz se kljub temu, da sem izredno, ne morem vpisat naprej, če nimam 7 od 9 izpitov narejenih. Isto kot pri rednih študentih. No, mogoče edino, da past ne morem. Se moram it pozanimat.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 16:00:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   študentke nosečke
11.7.2005 16:06:40   
Kety
Meni je pa uspelo!:bravo::bravo::bravo: In verjamem, da bo tudi vam.

Sem redna studentka, ki sem poleg obiskovanja rednih predavanj, hodila se v sluzbo in imela za narest se 3 diferencialne izpite poleg rednih. Zanosila sem novembra in sem bila v 4.letniku. Konec maja in cel junij sem delala izpite kot nora in naredila VSE! Nekatere sicer z slabso oceno, saj je bila moja koncentracija kar slaba, 2 sem cepnila, ampak, sem ju sla se 1x delat in sem jih naredila! Ker sem vedela, da jih moram in je slo! Zadnji izpit na faksu sem celo z 10 naredila!:bravo::bravo:

Meni je bilo vcasih kar hudo, ko sem si govorila, da imam pomembnejse stvari za pocet v tem trenutku, pa uzivat v nosecnosti,...,kot se pa ucit za izpite, ampak zdej je vse mimo in oktobra bom vpisala absolventa z vsemi opravljenimi obveznostmi. Rok imam 27.8. in sem vedela, da septembrskih rokov ne bom mogla izkoristit!

Punce potrudite se se septembra kolikor se le da! Ne bo vam zal. Vsak izpit manj, je velik napredek!

LP Kety

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   študentke nosečke
11.7.2005 18:03:05   
iva01
Tako kot je napisala katyčimveč probat ne zaredi tega ker je sedaj tolk stvari na kupu obupat, verjemte ko je otrok enkrat odzuni je še težje, sam moraš si mal splanirat cajt pa vse zlavfa, pa tud čist normalnop je da ne spipš 8 ur ampak sam 5 če je sila, ampak se splača sej bote vidle ko vas bodo gledale tiste male učke ki vam dajejo še dodatno energijo gre vse lažje LP

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   študentke nosečke
12.7.2005 1:57:29   
Annny
Iva, to si pa res lepo napisala:rozica::rozica::rozica:
Bolj se ne bi mogla strinjati!
lp

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   študentke nosečke
12.7.2005 11:37:37   
Anonimen
Saj vem, da se bom zdaj morala v roke počasi vzet in se začet učit, da se bom res dobro naučila. Mislim, da bova ta teden uspela do konca zrihtat stanovanje, potem bo pa šlo, bom našla čas za učenje. Do konca avgusta, ko se mi spet začnejo izpiti, se mi bo menda že ratalo naučit. Hvala za podporo.:)
Bubabaya, jaz sem na FDV-ju, na sociologiji. Pri nas se ne moreš vpisat v višji letnik, če nimaš pogojev narejenih, ne glede na to, da jim celo premoženje plačaš. No, saj meni je to logično. Pasti pa verjetno res ne moreš ja, to pa že ni več logično.:)-
Veš kaj, nama bo že ratalo.;)

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?