Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 31.3.2010 17:09:30
|
|
|
|
miapia
|
Ja, jaz
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 31.3.2010 22:10:34
|
|
|
|
Crystall
|
Mi letos urejamo papirje, gradimo pa drugo leto Tak, da najbrž ne pašem zraven. Bom pa vas brala in sodelovala v debati. Sem pa kot dijakinja in študentka 9 let delala v gradbenem podjetju
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 31.3.2010 23:23:59
|
|
|
|
grezilo
|
jacki, kakšno info pa potrebuješ? Daj , še nekaj besedic dodaj, no. Se bo nato lažje komentiralo in kaj svetovalo. LP
|
|
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 1.4.2010 8:13:17
|
|
|
|
Antilopa
|
Mi smo sicer začel+ i lansko leto z izkopom in gradnjo kleti, letos pa nadaljujemo... v petek so nam pripeljali hišo, tako da že stoji
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 1.4.2010 10:26:48
|
|
|
|
nestea
|
Mi intenzivno iščemo parcelo, letos naj bi bil izkop, naslednje leto pa montažna hiška in vselitev. Joj, da bi bilo vse res tako, močno upam in si želim.
|
|
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 2.4.2010 16:31:13
|
|
|
|
jacki
|
, lepo da nas je kar nekaj. Hmmm, a kakšne info? Ja, kaj jest vem... npr. koliko računate za gradnjo do srehe...za začetek. A zidate, al boste imeli montažno? A delate sami al gradite na ključ? Kok imate kej dodelano notranjo opremo? ITD... Midva sva našla enga gradbinca za 33.000€ za gradnjo do stehe. Parcelo sva dobla.
|
|
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 2.4.2010 22:10:25
|
|
|
|
grezilo
|
Nisi še vedno napisala, kakšno informacijo rabiš? Kakšna bo opeka za zidanje? Modularc;Winerberger;Zagrebška Ciglana;Goriške opekarne; ....imaš jih kar nekaj. Napiši tloris tvoje hiše, za primerjavo. Se pa pozna cena kje gradiš. V LJ je dražje kot na Štajerskem; v Izoli in Portorožu še dražje. Takole na "uč" sta se kar dobro zmenila, le za dimenzije ne vem. Ali imate tu všteto tudi izolacijo; imate klet. LP
|
|
|
|
RE: Kdo bo letos pričel z gradnjo? 4.4.2010 11:50:07
|
|
|
|
nina166
|
Mi smo mislili, da bomo letos začeli. Pa smo ravno ta teden zvedeli, da nam na ARSO-ju niso dali vodnega soglasja. Vse ostale papirje imamo zrihtane, rabimo samo to soglasje in potem damo vlogo za gradbeno dovoljenje. Sem jezna ko
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?