|
RE: Trampolin - x-tič, Hofer vs. Hervis 31.3.2010 13:00:18
|
|
|
|
norge
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Torej, gledala sva tistega v Hoferju, me je znanka skoraj prepričala, da je fajn, ker ima 3 leta garancije, enaka cena je pa v Hervisu (z neko kartico, ki jom ima ati, pa bi bil še 10 % ceneje), s tem, da je garancija krajša, se dajo pa posamezni deli dokupiti, kom se uničijo, sosedi ravnokar novo prežo in tisto peno na robu trampolina - mi je pa to tudi prednost... Medtem ko v Hoferju ne vem, če bodo čez nekaj let imeli le rezervne dele, ker kolikor vidim, oni imajo akcijo, in to je to, ko mine, se lahko praskaš.... Torej vaše izkušnje, mnenja....? Hvala. Ne vem sicer za trampolin, ampak običajno so izdelki v Hofru odlične kakovosti. Vsekakor pa zagotavljajo tudi rezervne dele, pa tudi, če je samo enkrat na leto izdelek v prodaji. Jaz sem npr. v Hofru kupila za malega el.zobno ščetko za 12 eur in so bile zraven za zamenjat tri glave. In ima ščetka garancijo, poleg tega pa je bila k ščetki priložena naročilnica, kjer lahko naročiš dodatne glave, cena..... Tako, da glede tega so pomoje še bolj zanesljivi, ker se glede raznih reklamacij res potrudijo, mislim pa, da jih ni kaj veliko, ker mi res veliko stvari kupimo tam in jih skoraj ni tistih, s katerimi ne bi bili fulll zadovoljni.
|
|
|