|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 10:46:22   
p@tricij@
mene pa zanima, kaj vse vzeti na morje za otroka? saj nekakšen spisek že imam, pa vendar se zmeraj še kaj najde.

ter zanima me tudi, kje bi dobila posteljino za koter 200*220? sem že karnekaj trgovin pregledala, pa nisem našla.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 10:47:14   
smrka
Za otroke igrace pa dnar. :sloncek:

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 10:50:23   
KatjaP
Tako posteljnino boš težko našla. Jaz imam problem že z 200x200 kovtrom oz. odejo. Poglej v katalogu neckermann mogoče se pri njih kaj takega najde.
Za otroke pa vzemi nekaj igrač. jaz sicer vedno pretiravam, ko pakiram amapk letos sem se pa odločila da vzamemo samo tisto najbolj nujno, ker smo itak vedno samo v kopalkah. moj mož bo pa vesel, ker bomo samo 1 kovček sabo vzeli.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 10:55:44   
Marogica
Jaz vzamem za otroke, kar se oblačil tiče dobesedno vse: od kratkih rokav pa do tanjše bundice ter vse kar spada zraven. Vse seveda v večkratni izvedbi, ker nimam možnosti strojnega pranja, na roke pa semi ne da. Razen kakšne malenkosti. Mi smo na morju doživeli će vse od +38 pa tudi do +12 stopinj.
Vzamemo tudi igrače (za v vodi in na kopnem) kolo, rolke, knjigice, Cd-je.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 11:03:38   
PICANCEK
Razdeli si stvari po etapah:
- hrana (kašice, hrana v kozarčkih, keksi, sadje)
- kozmetika (plenice, mleko, krema za sončenje, za tuširat, osvežilni robčki - več paketov, ker se ful porabijo, palčke za ušesa itd.)
- igrače (vodne)
- zdravila (fiziološka, alkohol, Calpol, svečke, Calgel, Camagel, krema z ribjim oljem, Bepanthen, hladilna vrečka za otekline itd.)
- oblačila (večina je nosil kratke hlače in majčko, pa nekaj bodijev) in sandalčke

Tako je meni bilo najlažje. Pa razlika je, če greš v apartma ali v hotel in odvisno koliko je otrok star.
Mi smo bili v hotelu, pa sem vzela zraven mali grelec za vodo, kašice, ribež za jabolko naribat in keks, veliko keksov, nekaj Fruchtzwerge in hrane od Bebivita, Hipp ali Alete (sadne kaše), ostalo je jedel z nama v hotelu. Prav so mi prišle polivinilaste vrečke, papirnate brisače, gumice, plastična žlička, krožnik, kozarček. pa zelo malo igrač, le tiste vodne, saj je bil skozi v vodi. Pa posteljnino za njega, ker je bil v prenosni poteljici, pa spalno vrečo. Ostalo pa je tako samo po sebi umevno.

Najbolj prav nam je prišla hladilna torba, ki se prižge v avtu in tudi na 220V - imeli smo jo cel teden prižgano v hotelski sobi in smo imeli hladno pijačo.

Upam, da sme ti kaj pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 11:37:40   
p@tricij@
oh, najlepša hvala vsem, še posebej tebi picancek.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 12:03:50   
janja
Mislim, da sem v Mercator Centru videla, da imajo lepe posteljnine za različne dimenzije postelj. Se splača pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 12:28:26   
iva01
ta dimenzija posteljnine se ful težko dobi jaz sem jo našla v trgovini Bala mislim da se ji reče v Lj zreven Name, ampak je nisem kupila ker je stala 19 čukov pol pa sem šla v trgovino kjer prodajajo metrsko blago in nesla posteljnino zašit k šiviliji,ful cenejš prideš skoz pa še sam si lahko izbereš blago
Kar se tiče pa morja mislim da ti je mucica vredi napisala, pa mogoč tud bundica nebo odveč glede na to kakšno je vreme....
LP

Neposredna povezava do sporočila: 8
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 12:29:20   
iva01
mucica=piščanček

Neposredna povezava do sporočila: 9
   KAJ VZETI NA MORJE?
11.7.2005 13:07:40   
piščanc
mi smo eno leto na morju kupili kalorifer :)-, od takrat ga vedno s sabo vzamem

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?