|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 10:41:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   hojla oktober
11.7.2005 11:20:09   
nana 27
No, da še jaz podam poročilo :)

Čez vikend sem bila doma in sem ful :zaspan: Morja pa jaz letos ne bom videla, ampak bo pa drugo leto lepš, ko bomo trije skupaj odrajžali.

Vidim, da svojega :duda: že po imenu kličeš. Najin :duda: je zaenkrat kar miren. Ko pojem, kaj sladkega ali pa spijem kaj hladnega začne brcat. Najbolj je aktiven zvečer pred TV ali pa v službi, ko mi sodelavka "najeda". Gre zgleda tudi njemu na živce :)- Trenutno se doma pazim in počivam, ker sem na bolniški še dva tedna zaradi hudega otrdevanja, pridno papcam kalcij in magnezij in upam, da bo na kontroli vse v redu čez 14 dni, da mi ne bo potrebno predčasno hodit v bolnico.

Me zanima, če oktobrke že kaj nakupujete. Kdaj imate v planu nakupe?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 11:32:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3
   hojla oktober
11.7.2005 11:51:50   
Udb
Dan!

Moj vikend...no ja - je bil še kar! ;) Mal v malti, mal po sladoledkih...je minil! Bi bilo pa super, če bi bilo vreme malo boljše!

Komaj čakam četrtek, ko se s :love: in :duda: odpravljamo v šoping v Graz...voziček...previjalna, lučke, oblekce....no, kolikor bo dnarja! :)-:)-:)- To bo užitek!

Danes se mi začne materinska šola...bom spoznala Umo, z Ejo se pa itak že poznava! Je kar gužva :nosecka: v Nm!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   hojla oktober
11.7.2005 11:55:31   
nana 27
a res? Muci je Nana ime? :grrr: sigurno je fletna, a ne?

Ja midva najinega kličeva Mihec. Mislim, da je bil na morfologiji več kot očiten :modri: Ampak včasih pa pomislim, kaj pa če bo punčka. Se mi zdi, da se radi zmotijo, ampak pri fantkih naj bi napoved kar držala. Bomo videli.

Nalin, si ti že kaj nakupovala? Jaz tako pridno po internetu "srfam" in občudujem cunjice, pa posteljice, posteljnino, banjice, ampak mislim, da bom glavne nakupe opravila konec avgusta (po materinski šoli).

Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.7.2005 12:03:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 6
   hojla oktober
11.7.2005 13:33:51   
Aja32
Živjo punce...

vikend minil prehitro... tako, da se mi zdi, da bo ravnokar oktober...
materinsko oz. starševsko šolo imava danes tazadnjič...
voziček, oblekici (nevtralne barve - se bomo pustili presenetiti ali bo :roza: ali :modri: ), tetra plenice, povijalne, posteljica + jogi + odejica, komoda in ostale zadeve so že pridno shranjene doma...:bravo::bravo::bravo:
Otroška sobica pa se bo dokončala naslednji mesec...
Jaz sem vsak mesec nekaj kupila - vraževerna nisem, tako da me to ni motilo. Boljše stroške razparcelirati po mesecih, kot pa na koncu....

Jutri imam pregled pri G. Upajmo, da je vse v redu - počutim se že tako...

En lep sončno-deževni pozdravček... Pa, pa A:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   hojla oktober
11.7.2005 13:43:19   
jadore
Pozdravljene!
Tudi meni je vikend minil prehitro, upam da bo tudi oktober kmalu prišel!

Kar se tiče opreme za dojenčka se strinjam z Ajo32, bolje je stroške razdeliti po mesecih, to počnem tudi jaz!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   hojla oktober
11.7.2005 14:08:12   
uma
Hojla!
Ja, danes pa materinska. Upam, da bo moj :love: pravočasno prišel iz Lj po mene in ne bova imela zamude. Pa ravno danes mora it vse na knap.
Udb, pa se vidimo danes, če bo vse po sreči ;).

Za vikend ni bilo nič posebnega. Križ me je začel zelooo boleti in včasih bi kar :(( tako boli. Upam, da je vse ok in da se ne bo nadaljevalo v nedogled.
Mali :modri: brca kot za stavo. On uživa! 9nebesa

Se je pa vsaj malo sonček pokazal izza oblakov.

Pozdravček!
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   hojla oktober
11.7.2005 16:15:32   
bambi
Madona, pri nas je pa cel dan tako lilo, komaj sedaj je postalo malo bolj jasno..... Jutri imam pregled in če bo vse vredu, rajžamo v soboto na :morje: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Meni se zdi, da mi bo trebuh razneslo, tako mi ga je napihnilo in čisto je napet..... mažem se kot zmešana, da mi ne bi kakšna strija slučajno prišla delat družbo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Mi imamo doma voziček za našo ljubico, ostalo pa bomo kupili avgusta, posteljico imamo nagledano v Toysu, previjalno tudi, oblekice pa bo mami tako in tako kupila sproti, nekaj sem jih že ;), pa seveda bo babi tudi veliko nakupila, kolikor jo jaz poznam.....
Ostalo pa ne vem kaj bom kupila, a boste ve vse kupile tudi črpalke za prsi in sterilizatorje za flaške????? Aja, flaške in dude bom pa kupila Aventove...... pa kozmetiko za :duda:????? Katero boste izbrale ve??????

Neposredna povezava do sporočila: 10
   hojla oktober
11.7.2005 21:35:15   
Udb
Cer!

Pocasi se spravljam v posteljo, pa moram za lazje spanje pokukati tudi na RR! ;)

Moj :duda: se se nekaj preteguje, ampak bo pocasi tudi zaspal!
Ugotovila sem, da mi je ful tezko stat! Vam tudi? Lazje ne vem koliko prehodim! Pa itak me cela hrbtenica boli!! Sranje!

Nic no, lepo spite!

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?