Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poletni dopust ali jesenske počitnice? 11.7.2005 10:39:42
|
|
|
|
smrka
|
Jest bi na tvojem mestu pocakala do avgusta, saj dez pa toca, pa mrzlo vreme ja ne bo celo poletje!!!!! Hudica!!! Vreme se pa res heca z nami..
|
|
|
|
Poletni dopust ali jesenske počitnice? 11.7.2005 10:39:59
|
|
|
|
total
|
Kaaaj:zmeden:,mi se tud tam odpravljamo,ampak šele v avgustu,upam,da bo tokrat lepo:)
|
|
|
|
Poletni dopust ali jesenske počitnice? 11.7.2005 10:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Na žalost ni šans..za izbirat termin dopusta,ko ti ga določijo takrat greš..avgusta pa sploh ni šans,če je kdo od družine zaposlen v gostinstvu. Upam,da sebo,kot napovedujejo vreme ustalilo in ogrelo od četrtka naprej.
|
|
|
|
Poletni dopust ali jesenske počitnice? 11.7.2005 10:45:09
|
|
|
|
ninca
|
mi gremo v začetku avgusta, upam da bo že mal bl vroče, tko k je blo prvi teden po koncu šole...9nebesa drgač pa baje je tm pr zadru dost vredu vreme, sam tlele grej nekej šmora:)-
|
|
|
|
Poletni dopust ali jesenske počitnice? 11.7.2005 10:46:21
|
|
|
|
rainbow
|
Kaj ste hecni, sneg poleti:( pa še v Dalmaciji, bog! jaz ravno gledam ven, kak lije, pa še moja ta večja :duda: je na sprehodu:grrr: ja, letos je obup od vremena; mi planiramo dopust v začetku septembra, mogoče bo pa takrat lepo. Upajmo. tisti, ki so zdaj na dopustu, pa res nimajo nič pod tega, razen v kaki grčiji itd pa je menda res vroče, ali? lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?