|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kad in kreme
11.7.2005 10:05:41   
pikka
Glede na to da na teh straneh kar dežujejo nasveti, vas prosim, da tudi meni predlagate:

- Kakšno banjico naj kupim za dojenčka (kakšne najbolj priporočajo) in kje? Kako veliko?

- Kakšne kreme naj kupim za dojenčka, kaj vse rabim? Katero znamko mi svetujete?

- Kaj vse moram vzeti v porodnišnico (za dojenčka in zame)?

Hvala, punce. To so namreč moje zadnje priprave, saj imam PDP 11. avgusta.

LP, Pikka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kad in kreme
11.7.2005 10:32:43   
Tiamo
Pikka pozdravljena avgustovka...

1. Jaz sem kupila čist navadno banjico z ravnim dnom. Kupili so mi jo v Avstriji..drugače jih imajo povsod, tudi v Sparu. Vzeli so mi malo večjo, z čepkom za izliv vode. Večjo sem naročila, samo zaradi tega, ker imam doma samo tuš kabino in verjetno bom našo :love: kar se da dolgo kopala v banjici.

2. Glede krem, je takole, da je nam babca predlagala kozmetiko od Nivea ali od Behta...nevem kako se napiše.

2. Ne vem iz kje si? V lj, priporočajo, da vzameš v porodnišnico samo kozmetiko zase (glavnik, vazelin, kremo, zobno pasto, ščetko,..). Ko boš odhajala naj ti :love: prinese oblačila zate in za :duda:. Za :duda: imam jaz pripravljeno kapico, body s kratkimi rokavi, žabice, mako majčko, jopico in dekco za v košek.

LP Tia74

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kad in kreme
11.7.2005 10:43:46   
tina104
Jaz glede banjice ne nameravam komplicirat. Bom kupila kar eno čist navadno in poceni, ker se :duda: tako ne kopajo dolgo v teh. So pa zdaj precej v modi čebrički. Sama nisem preveč navdušena nad njimi.

Glede krem so nam v šoli za starše rekli, da čim manj. Rabiš kremo za ritko - priporočali so BebiVal - se dobi v lekarni. Rabiš še trdo milo, pa mogoče kako olivno ali mandljevo olje in to je na začetku baje več ali manj vse.

Za porodnišnico rabiš za dojenčka ob odhodu domov pač komplet oblačil, primeren vremenu, pa plenice in lupinico (ker ga boš verjetno v avtomobilu domov peljala). To ti lahko kasneje prinesejo, ne rabiš tega nosit zraven, ko rodiš.
Za sebe pa tudi ne rabiš veliko. Nam so v šoli za starše rekli, da v MB mamica copate, srajco, sp. hlačke za enkrat. uporabo, vložke, brisače, vse to dobi tam.
najbolj nujni od vsega so dokumenti - potrjena zdr. izkaznica, materinska knjižica in vsi izvidi, napotnica, potrdilo o prisotnosti partnerja pri porodu, če sta poročena, še poročni list. Potem pa rabiš kake pripomočke za osebno higieno - zobna pasta, krtačka, glavnik, mazilo za ustnice, kako kremo za roke ipd., telefon, polnilec, modrček za dojenje in blazinice, pa za dan ko greš domov oblačila. Mogoče sem še kaj pozabila, je pa verjetno odvisno tudi od porodnišnice do porodnišnice.

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kad in kreme
11.7.2005 10:46:26   
kimi
Jaz sem imela banjo ki sem jo dobila zraven previjalne in mi je super prišla samo sem ga kmalu začela kopati v banji sedaj pri 1 letu se pa že tuširava pod tušem. Če nimaš banje doma je malo večja kad uredu pa potem čebriček. Jaz sem mojega pri 6 mesecih kar v lavorčku za perilo prala ker je velik in je zelo užival.

V porodnišnici Lj uporabljajo kolekcijo od Bubchen in tako uporabljam tudi jaz prisegam nanjo. Še posebj krema za rito je super. Drugače nejcenejše Bubchen izdelke dobiš v Millerju. Krema za rito je tam 800 sit v DM pa še enkrat več. Tudi plenice in hrano se najbolj splača kupovati v Millerju.

Za v porodnišnico za dojenčka nič, zase pa nujne pripomočke (vsaj v lj) se pravi šampon, glavnik jaz tudi hlačk nisem rabila ker sem imela tiste njihove mrežaste. Ko sem šla domov mi je dragi prinesel oblačila zame in za novorojenčka in sva šla

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kad in kreme
11.7.2005 10:48:32   
Tiamo
Kimi hvala, sem mislila kozmetiko od Bubchen :bravo:

(odgovor članu pikka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?