|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nenaden padec BT v lutealni fazi - implantacija?
29.3.2010 11:18:12   
spaghetek
Pozdravljene,

Za vse tiste, ki si merite BT... to so moji rezultati ta cikel.

21/03 36.4 - (16. CD)
22/03 36.3 - (17. CD)
23/03 36.3 - (18. CD) - ovulacija
24/03 36.5 - (19. CD - 1. DPO)
25/03 36.6 - (20. CD - 2. DPO)
26/03 36.6 - (21. CD - 3. DPO)
27/03 36.7 - (22. CD - 4. DPO)
28/03 36.4 - (23. CD - 5. DPO) - padec v BT
29/03 36.7 - (24. CD - 6. DPO)

Se nikoli nisem mela tako dramaticen padec v BT med lutealno fazo (samo odstopanja do 0.1C). Prebrala sem, da je mozno, da ti lahko zaznas nenaden padec BT ce pride do implantacije. To se v Angleski literaturi imenuje implantation dip.

Sicer mam pa cikle na 30/31 dni in vedno mi BT pade na dan menstruacije. Med lutealno fazo mam pa ponavadi BT okrog 36.7C.

A ma kdo kaksne izkusnje s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nenaden padec BT v lutealni fazi - implan...
31.3.2010 9:35:08   
koala
Pri meni so taki padci veeeeedno pomenili skorajšnjo krvavitev, mi je pa BT vedno padla nekaj dni pred menstruacijo.
Tebi pa vsekakor želim da pomeni vgnezditev.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nenaden padec BT v lutealni fazi - implan...
31.3.2010 12:33:44   
doloress
spagwtek mogoce je to res to. Meni ko se BT dvigne ostane dvignjeno do dva dni pred M. Ko mi pade tako drsticno, vem da lahko pride M v enem ali dveh dneh. Je pa res pa pride do vgnezditve nekje 4 dni po oploditvi, in glede na tvojo O bi lahko bilo to to.

Zelim ti seveda da je to oploditev, ampak ti svetujem tudi, da ne pricakujes prevec, da ne bos razocarana. Lahko pomeni tudi mogoce kaj drugega, mogoce si bolj odkrita spala in ti je bilo hladno. Mogoce ni bilo ponocili toliko toplo, kot je ponavadi. Vsaka stvar pomeni odmik. Jaz sem opazila, da zdej ko se centralna vzge kasneje (ni prestavila ura) imam nasplosno nizjo BT, kot prej. Tako da je mogoce tudi kakr drug vpliv.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?