|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   penaste puzle
29.3.2010 11:08:42   
malaMravljica
Imam vprasanje za izkusene mamice.

Te penaste puzle za na tla. Nabavla sem jih malemu, sedaj bo 6 mesecev star. No, jih ima ze nekaj casa in dekco cez, sedaj pa sem dekco dala stran in ne vem kolk so varne. Te crke se lahko dajo ven in nekje pridejo precej mali deli, recimo pri crki O gre se sredina ven. Ni to nevarno za tako male??????? Tudi na embalazi pise ne pred 36 mesecem, jaz pa sem jih nabavla, ker jih vsi nabavljajo ze takim majhnim, pac nisem prej pomislila na kaj takega.
Jih priporocate ali naj z njimi se pocakam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: penaste puzle
29.3.2010 11:28:46   
Adelina
Jaz sem jih spodaj polepila z ličarskim trakom, da je kot velika preproga-se ne raztavljajo, pa še brez problema jih lahko premaknem in posesam in pobrišem pod njimi.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2010 12:29:48   
nestea
Jaz sem majhne delčke pobrala ven in jih za dolgo časa pospravila, ker so res lahko nevarne. So pa zelo praktična igrača, tudi za kasnejša obodja, ko se učijo barve, črke, sestavljanje,.. Jaz sem kupila dva paketa, da je večja motivacija za igro, a pazi, saj se vse ne poklopijo med seboj, tudi med istim uvoznikom so razlike, saj ima različne podizvajalce.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2010 12:30:09   
Hope2
Spodaj zalimaš s salotejpom ali pa vse male dele ven vzameš in jih pospraviš. Vsa umetnostuser posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2010 13:36:54   
livia
Jaz sem jih uporabljala od 3 mesecev dalje. čez se imela eno večjo otroško dekco dokler se ni začela plazit. Črke, kjer so bili manjši delci sem dala pod deko. Se pa spomnem, da je konstantno eno črko ven vlekla, pa ne vem katero in si z njo drgnla dlesni.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2010 13:40:06   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Spodaj zalimaš s salotejpom ali pa vse male dele ven vzameš in jih pospraviš. Vsa umetnostuser posted image

podpišem!

sedaj pri slabih 2.letih pa so njena najljubša igrača-mi jih mamo z motivi vozil!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2010 13:44:39   
ninicananica
Mi smo jih uporabljali od približno 2 meseca naprej, ko smo začeli user posted image polagati v igralni center. Kasneje se je pa pogosto igrala s temi številkami (jih je vlekla ven) in manjše kose uporabljala za praskanje dlesni. Ampak se mi ni nikoli zdelo, da bi si lahko tisti krogec cel zabasala v usta. Niti ni nikoli poskušala.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.3.2010 13:45:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Imam vprasanje za izkusene mamice.

Te penaste puzle za na tla. Nabavla sem jih malemu, sedaj bo 6 mesecev star. No, jih ima ze nekaj casa in dekco cez, sedaj pa sem dekco dala stran in ne vem kolk so varne. Te crke se lahko dajo ven in nekje pridejo precej mali deli, recimo pri crki O gre se sredina ven. Ni to nevarno za tako male??????? Tudi na embalazi pise ne pred 36 mesecem, jaz pa sem jih nabavla, ker jih vsi nabavljajo ze takim majhnim, pac nisem prej pomislila na kaj takega.
Jih priporocate ali naj z njimi se pocakam?

Ne piše za brez veze od kdaj se priporočajo. Jaz sem jih tud naši dala stran takoj ko je dobila prva 2 zoba, ker mi je vse zgrizla. Se pravi pri 6 mesecih niso bile več uporabne.  Zdej pri 21 mesecih še pomislit ne smem na to, da jih spet nastavim. Itak pa bi ble tak al tak za brez veze same sebi prepuščene .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.3.2010 14:32:53   
malaMravljica
o hvala za odgovore. Na tako enostavno resitev se pac nisem spomnila. Bom poskusla z enim mocnim selotejpom jih spodaj zalimat. Ce bom videla, da se bo zanimal  kako jih ven vzame pa jih bom pospravila stran. In ja njamka, opozorila niso zastonj, vem in pazim na to, puzle pa sem narocila prek neta in pac nisem vedela, da niso primerne za tako male.

Nestea, kupila sem paket 36 puzl, vse crke in stevilke, ce jih sestavim vse, bo skor stanovanje dobilo nova tla user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2010 12:28:26   
koala
Saj če dobro pregledaš škatle igrač (tudi tiste namenjene najmlajšim) na veliiiiiiiko škatlah piše da niso primerne za otroke mlajše od 36 mesecev. (ironično a resnično). No mojemu so bili interesantne točno 2 meseca potem pa jih je ignoriral tako da sem jih pospravila. Drugače pa ideja z zlepljenjem niti ni tako slaba.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2010 14:51:25   
ninocka
Jst jih mam tud, nas ful crke ven vlece in jih razstavlja (star 9 mesecev), hotla sem pa povedat, da so ble ene te puzzle s strani Varstva potrosnikov odpoklicane, ker so nevarne...
http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/umik-baby-ono-podloga-puzzle.html?Itemid=398

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?