|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gugalnica
29.3.2010 10:14:22   
Kimi6
Živjo,

počasi nakupujemo zunanjo gugalnico za našega malčka, pa me zanima, katera zdrži tudi večjo težo. Npr. te ko gledam npr. od Ketler vse piše da so do max. 50 kg. Kaj pa če bi se kdaj tudi jaz usedla gor, ko imam več kot 50 kg? Kakšne so kaj vaše izkušnje?

Hvala in lep dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gugalnica
29.3.2010 10:18:11   
koala
Do te teže so testirane če jo bolj obrmeniš pač tvegaš da se bo zlomila. Kaj kupuješ pa je odvisno od tega za koliko dtarega otroka kupuješ.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Gugalnica
29.3.2010 11:03:01   
golla
To je deklarirana nosilnost, ker pač nekaj morajo napisati. Smo se pa tudi že pri nas z 80kg gugaliuser posted image . Če pa nisi prepričana pa raje vzemi gugalnico z gondolo, kjer je nosilnost gondole do 100 kg. Tu pa vrjetno ne bo problema, da se tudi ti malo pogugaš.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?