Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec-bolezni, nič mi ni več jasno 19.4.2010 8:40:02
|
|
|
|
barni
|
bomboncek, hotela sem samo povedati, da tudi morje ni cudezno zdravilo. Ce seveda lahko pripomnim
|
|
|
|
RE: Vrtec-bolezni, nič mi ni več jasno 19.4.2010 14:40:17
|
|
|
|
bomboncek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni bomboncek, hotela sem samo povedati, da tudi morje ni cudezno zdravilo. Ce seveda lahko pripomnim Ja, normalno, da lahk pripomneš Jaz pa sem samo osvetilla še drugo stran tega, saj tudi sama večkrat slišim "srečni vi, ki ste na morju pa niste bolani". Seveda smo, na žalost. Pa smešno mi je, ko grem npr. službeno v Ljubljano, Maribor, Kranj, pa spoznam nove ljudi, pa rečejo "o...a ti si pa z morja doma, samo nisi nič zagorela" veš...izpade kot da smo na morju vedno zdravi, da izležavamo na plaži (s čivavo ali brez) Ko bi vsaj bilo tako.
|
|
|
|
RE: Vrtec-bolezni, nič mi ni več jasno 20.4.2010 6:56:08
|
|
|
|
barni
|
Ja imas prav, samo nas na "celini" fopajo s tem morjem in kako je tam fajn in kako blagodejno vpliva na zdravje itd. In potem se ustvari taka slika, kaj ces, da bi se clovek kar preselil tja, ker potem bo vseh tezav konec
|
|
|
|
RE: Vrtec-bolezni, nič mi ni več jasno 22.4.2010 7:59:17
|
|
|
|
oka
|
No pa sva spet doma. Iz sobote na nedeljo je prišla teta angina. Kri obupna, bris pozitiven in spet AB. Dr. mi je rekla, da z njenim imunskim sistemom verjetno ni nič narobe, ker razen angin nima drugih obolenj, da pa jo bo poslala na teste, da se ugotovi, če je bakterija pri njej non stop prisotna. Čeprav se ona nagiba k temu, da je nekdo v njeni bližini prenašlec streptokoka. Midva nimava mandeljnov, ta večji je bil testiran in je negativen tako, da zdaj pa najdi razlog. Kar pa se morja tiče se mi pa ne zdi neko čudežno zdravilo, čeprav čisto BZ pa ga tudi vsaj za pljučne bolnike verjetno ne priporočajo. In do lani je pri nas veljalo, da je poleti praviloma zdrava. Ker res od aprila pa do konca septembra ni bilo angin lani pa... p.s. HVALA vam za vse nasvete
< Sporočilo je popravil oka -- 22.4.2010 8:00:00 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?