Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prvi pregled po laparo in hisero 27.3.2010 7:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, prosim za odg. tistih, ki ste dale skos ta 2 posega (jaz sem ju dala hkrati. kmalu me čaka 1. pregled pri dr. voglerju. zanima me, če je res, da je to le pogovor, torej da ni konkretnega pregleda?? namreč jaz upam, da me bo pregledal, da bo videl, če je vse ok. v kratkem pričakujem tudi M, že drugo po op., (čeprav si zelooo želim, da je ne bi bilo) in imam že nekaj dni bolečine v križu. ni neznosno, da se ne bi mogla premikati, je pa moteče, ker so bolečine prisotne ves dan, ko vstanem, se moram na kaj upreti itd. strah me je, da ni kaj narobe, ker so bolečine v križu menda tudi odraz gin. težav. poleg tega pa, če je le pogovor, lahko imam tudi M - namreč lahko se zgodi, da bo M ravno takrat, ker jo v tistih dneh pričakujem. hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: prvi pregled po laparo in hisero 27.3.2010 8:01:30
|
|
|
|
pupe
|
imela sem isto, vendar ko sem šla na pregled sva se z ginekologom v glavnem pogovarjala kako naprej do zanositve, kateri postopek itd. mi je pa naredil tudi uz mislim da je bolje če bi šla pred ali po M veliko sreče:)
|
|
|
|
RE: prvi pregled po laparo in hisero 27.3.2010 12:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Pa si isto imela bolečine v križu? Ker jaz sem imela že 2 M po op., sedaj bo 3., pa prej nikoli nisem imela tega. Kdaj pa ti je uspelo zanositi? A potem se bova sedaj že pog. o umetni al kako? Hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?