Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvb-t digitalni zemeljski sprejemnik 29.3.2010 8:49:35
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mezinec Nekaj dni iščemo in se odločamo o nakupu dekoderja za antenski sprejem digitalnih programov. Na tem linku http://www.sprejemnik.si smo našli sprejemnik. Ker nam je všečen po videzu vas sprešujem kaj menite vi, glede da je cena zelo ugodna. Hvala za odgovore. full dober je Edision in zelo lepo sliko ima ne kocka in ima možnost da posnameš odaje na usb ko te ni doma.pa še cena je primerna
|
|
RE: Dvb-t digitalni zemeljski sprejemnik 30.3.2010 10:39:07
|
|
|
|
MissElvira
|
A o nakupu novega TVja pa ne razmišljate? Novejši imajo ta dekoder že vgrajen. Meni osebno gredo se zdijo vse te naprave povsem odveč. Dodaten električni kabel, dodaten daljinec, sama zmeda... :(
|
|
|
|
RE: Dvb-t digitalni zemeljski sprejemnik 30.3.2010 12:03:25
|
|
|
|
mezinec
|
Če hočeš kolikor toliko spodoben TV te stane najmanj 800€, in če pogledamo še prihajajočo novo tehnologijo LED (ki črno barvo res prikaže kot črno), in imaš doma 5let star CRT v formatu 16:9 ali pa 4 leta star LCD ne moreš razmišljati o nakupu novega TVja. Pa še za marsikoga je že 300€ veliko in CRT dokler dela pač dela zato pa so STB škatle pa kabli itd.. Da v decembru ne bo mrka je torej potrebno samo 65€. Aparat sem pa vseeno nabavil in ga od sobote že uporabljam. zaenkrat sem zelo zadovoljen.
|
|
|
|
RE: Dvb-t digitalni zemeljski sprejemnik 30.3.2010 16:20:10
|
|
|
|
MissElvira
|
Lepo, da ste zadovoljni, mezinec. :) Če že imate dokaj nov TV, je res brezpredmetno razmišljat o novem, samo zato da bi podpiral ta standard. Vseeno se mi pa zdijo tele škatle korak dlje k tehnološki prenasičenosti. Sama bi želela imeti teh elektronskih naprav v domu čim manj. Pri nas doma (hiša s petimi stanovalci) imamo 3 televizorje, 3 STBje, vsaj 5 DVD/Dvix predvajalnikov, od katerih trije ne delajo več, 8 daljincev, ki se uporabljajo, in 3 ki so tam ampak se ne uporabljajo sploh. Pri fantu pa je ravno obratno. On je ves šoder od T2 - razen glavnega modema - odstranil in sestavil nek mini računalnik, ki upravlja s celotnim stanovanjem (luči, vrata, termostat, TV, radio, glasba, filmi). Meni je kot balzam, ko se ne rabim spotikati ob kable ali prelagati baterije iz enega daljinca v drugega, da lahko menjam kanal na TVju.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.