Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
po SS - neplodnostna ambulanta 10.7.2005 21:40:13
|
|
|
|
Anitka
|
Hej Jenny najprej naj ti povem, da mi je žal :(, da se je tako končalo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Kako je z obiskom v neplodnostni v tvojem primeru pa ti ne znam svetovat. Morda bi poklicala tja in se vseeno naročila, ali pa vsaj vprašala za mnenje. Lep pozdrav in želim ti kmalu :roza::modri::roza::modri:
|
|
|
|
po SS - neplodnostna ambulanta 10.7.2005 21:58:26
|
|
|
|
emaa
|
Jenny naroči se, saj datum ne bo jutri, če pa, kar ti želim zanosiš vmes, pa termin odpoveš.
|
|
|
|
po SS - neplodnostna ambulanta 10.7.2005 22:24:37
|
|
|
|
Jenny*
|
Najlepša hvala za odgovor Anitka in emamair. Ob nasveta se mi zdita zelo v redu in ju bom upoštevala. V Lj. je edino ta problem, da jih je zelo težko dobit na telefon in se je potem treba naročit prek emaila. Mah se bom kar naročila jutri.
|
|
|
|
po SS - neplodnostna ambulanta 11.7.2005 7:20:33
|
|
|
|
emaa
|
poznam Jenny, načakaš se preden telefon dvignejo, nazadnje sem bila osebno tam, po pregledu, pa sem vsaj prej termin dobila.
|
|
|
|
po SS - neplodnostna ambulanta 11.7.2005 9:02:20
|
|
|
|
Gea1
|
Tudi jaz sem to doživela in sem se po posvetu z zdravnico odločila, da s posegi počakam. Sedaj pa bo kmalu leto naokrog in grem septembra na laparoskopijo. Tako da se odloči, kot se počutiš. Se ti pa itak ni treba odločiti na vrat in nos, tako da premisli in potem naredi, kot se ti zdi. Pozdravček! :sloncek:
|
|
|
|
po SS - neplodnostna ambulanta 11.7.2005 10:11:04
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!! Jaz če sem na tvojem mestu bi se vseeno naročila nimaš kaj izgubiti saj termin ne bo jutri,če zanosiš pa odpoveš. LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Prekrivalo za striženje, ki lovi laseabeeAli bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?Da (
35%)
Ne (
53%)
Ne vem (
12%)
Število vseh glasov: 75Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!