|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po SS - neplodnostna ambulanta
10.7.2005 21:33:22   
Jenny*
Zanima me, če katera ve ali kaj mislite, kako je v primeru, da sem že imela napotnico za neplodnostno ambulanto, preden sem zanosila in potem imela SS(pred 14 dnevi). Ali sedaj še spadam med osebe, ki jim eno leto ne uspe zanositi in naj bi bila potem za v nepl.amb? Ne vem ali naj se kar naročim ali pa kaj počakam.:zmeden: Mojega G. pa zdaj dva meseca ne bo in se ne morem posvetovati z njim. Upam, da je moje vprašanje razumljivo in da mi bo katera odgovorila, čeprav doslej nisem še skoraj nič sodelovala tukaj, vas pa spremljam že kar nekaj časa.
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.7.2005 21:40:13   
Anitka
Hej Jenny najprej naj ti povem, da mi je žal :(, da se je tako končalo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Kako je z obiskom v neplodnostni v tvojem primeru pa ti ne znam svetovat. Morda bi poklicala tja in se vseeno naročila, ali pa vsaj vprašala za mnenje.

Lep pozdrav in želim ti kmalu :roza::modri::roza::modri:

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2005 21:58:26   
emaa
Jenny naroči se, saj datum ne bo jutri, če pa, kar ti želim zanosiš vmes, pa termin odpoveš.

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2005 22:24:37   
Jenny*
Najlepša hvala za odgovor Anitka in emamair. Ob nasveta se mi zdita zelo v redu in ju bom upoštevala. V Lj. je edino ta problem, da jih je zelo težko dobit na telefon in se je potem treba naročit prek emaila. Mah se bom kar naročila jutri.

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2005 7:20:33   
emaa
poznam Jenny, načakaš se preden telefon dvignejo, nazadnje sem bila osebno tam, po pregledu, pa sem vsaj prej termin dobila.

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2005 9:02:20   
Gea1
Tudi jaz sem to doživela in sem se po posvetu z zdravnico odločila, da s posegi počakam. Sedaj pa bo kmalu leto naokrog in grem septembra na laparoskopijo.
Tako da se odloči, kot se počutiš.
Se ti pa itak ni treba odločiti na vrat in nos, tako da premisli in potem naredi, kot se ti zdi.

Pozdravček! :sloncek:

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2005 10:11:04   
Sulfinija
Ojla!!!!

Jaz če sem na tvojem mestu bi se vseeno naročila nimaš kaj izgubiti saj termin ne bo jutri,če zanosiš pa odpoveš.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2005 11:22:21   
Jenny*
Hvala tudi vam za mnenja. Ker sem precej neučakana in ker bom pomoje itak šele tam kje septembra termin dobila, se bom res kar naročila. Če pa zanosim, imam pa že prakso z odpovedjo pregleda. Zadnjič sem zvedela za nosečnost dva dni preden sem bila naročena.
LP

(odgovor članu Jenny*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Prekrivalo za striženje, ki lovi lase
abee

Ali bi ti uporabljal(a) prekrivalo za striženje las v obliki narobe obrnjenega dežnika, ki lovi lase tako, da ne padejo na tla?

Da (35%)

Ne (53%)

Ne vem (12%)

Število vseh glasov: 75

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!