|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrdevanje
10.7.2005 20:45:57   
CIPRESA
Punce nenormalno mi sedajle zvečer otduje trebuh pa me zanima a še vedno velja da če ti več kot nevem kolkrat moram jit k G??????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   otrdevanje
10.7.2005 21:02:36   
Seven*
Predvsem bodi pozorna na casovne razmike med tem otrdevanjem. Ce bodo na 5 minut potem moras nujno v porodnisnico. :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   otrdevanje
10.7.2005 21:06:49   
CIPRESA
O seven vsaj ena sem že mislila da ste šle vse spat.
Tole je spet neki novga zame pa pojma nimam kva bo spet.Grem sedaj ležat bomo videl kaj bo. Hvala ti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   otrdevanje
10.7.2005 21:07:19   
puri
Meni je najprej otrdeval na 15 min, nato na 10 min,čez nekaj časa pa se je ob tem otrdevanju pojavila tudi neka čudna bolečina in takrat sem vedela, da je to to!

lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   otrdevanje
10.7.2005 21:13:21   
pravljica
meni pa s to "čudno" bolečino otrdeva že od včeraj, ampak ni še nič časovno pošlihtano...skoz gledam na uro, pa je enkrat na 15 min, pa en čas nič, pa ene 2x na 10 pa spet nič...nobenega čepa, nobene vode...ko otrdi, me pa boli od križa pa spredaj čez cel spodnji del trebuha in en čas drži...menda bo ja v kratkem kaj :zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   otrdevanje
10.7.2005 21:17:15   
Seven*
pravljica, to so popadki. Bodi pozorna, ampak v porodnisnico pa pojdi sele ko bodo res redni. Mene so nadrle, ker sem prisla prehitro. Koze! :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   otrdevanje
10.7.2005 21:43:54   
puri
Pravljica, jaz tudi mislim, da zdaj pa nekaj bo:bravo:

No, jaz sem si zapisovala popadke in zadnjih 5 popadkov doma v postelji je bilo na 6 min, nato na 7,5 min, 6 min, 9 min in nato 7 minut, potem sem se pa stuširala, oblekla in šla v porodnišnico!
Popadki niso bili redni, ampak mislim, da ko so od 5-10 minut, se pa lahko kar počasi odpraviš!

Srečno obema!:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   otrdevanje
10.7.2005 21:47:11   
pravljica
joj puri in seven, da se vama besede pozlatijo 9nebesa...strah me je pa tudi samo tega, da bi prehitro šla do porodnišnice, potem bi me pa čudno gledali pa še kje domov poslali...a potem ni treba čakat tudi čepa al pa polodovnice? je dost da so popadki na 5-10 minut?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   otrdevanje
10.7.2005 21:50:16   
Seven*
Ja to je dovolj. Jaz bom tokrat ko bodo redni popadki pocasi sla do porodnisnice in naredila se par krogov zunaj nje.. Pac sprehod. :)-:)-:)-:)- Pol bom pa noter zalaufala, ko bo ze res kriza. :)-:)-:)-:)-

Pravljica, ni treba cakat da odtece plodovnica ali pade cep. Dovolj so popadki. Samo morajo biti kar mocni. To kar ti opisujes je bilo recimo pri meni cca 1 teden.. Pa se potem sem sla prehitro tja..

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   otrdevanje
10.7.2005 21:51:32   
natalina
joj se vam pridružim, že skoz norim in gledam po netu pa ne dobim informacije, moje otrdevanje pa zgleda takole,trebuh mi rata trd kot kamen in to traja tudi uro ali več, da komaj diham, sem vprašala pušenjaka pa pravi, da je treba preverjat maternični vrat, ker pri dvojčkih se krajša hitreje, ampak pri meni je bil še v četrtek še ok.

a se še kateri to dogaja???

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   otrdevanje
10.7.2005 21:52:04   
mulcek
Zivjo!
Ti kar pojdi v porodnisnico. Jest sm tud cakala popadke na 5 min, potem sem pa skoraj po poti rodila:zaspan:
Veliko srece, pa moci!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   otrdevanje
10.7.2005 21:53:00   
natalina
aja cipresa, še tole a se ti tamavček premika kot ponavadi al je bolj miren?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   otrdevanje
10.7.2005 23:42:02   
lelaval

CIPRESA in PRAVLJICA TO JE TO. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Kar lepo glejta na uro in, ko bodo popadki na 5 min, pa le v porodnišnico. :sloncek::sloncek::kuza::kuza:

Pa sporočita, ko vaju razveselijo vajini :duda::duda:.

Želim vama še čim krajši in čim lažji porod.:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   otrdevanje
11.7.2005 6:58:21   
pravljica
ja punce, zgleda da je to to :)...ob 4ih se je začelo na 10 min in je trajalo in trajalo in trajalo (cca 3 ure), no zdaj je že nekje na 7 in auč! :love: je odpeljal malečko k babici, potem pa še počakam da bo bol pogosto in gremo naši 9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   otrdevanje
11.7.2005 7:00:32   
CIPRESA
O Pravljica držim pestke da boš čimprej zagledala svojo štručko.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   otrdevanje
11.7.2005 10:42:11   
kimi
Meni otrdeva že par tednov in pravi G da je to normalo razen če je zraven prisotna bolečina. Priporočila mi je Magnesol ki mi zelo pomaga proti otrdevanju. Samo najdi položaj v katerem ti neha otrdevati in tako narediš vsakič jo pride otrdevanje je mni rekla G

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   otrdevanje
11.7.2005 10:47:52   
Pia73
O, pravljica sem vesela zate,.... 9nebesa9nebesa9nebesa

Drži se, če že ni vse za tabo,...pa vseeno,... 9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?