naja78
|
ojla. našemu manjka pol leta do 4 leta.in samo molim da se kaj takega ne bo spomnil. je tako fajn ko gre spat in švasa za 1x še v vrtcu,doma pa tudi do 3 ure.spat hodi okoli 21 ure zvečer,zjutraj pa vstanes vetek in petek tam nekje od 6-7 ure. mislim da je le obdobje,je pa od vas odvisno kaj boste naredili-ali vztrajali da bo spal,kar je boljše(za vas in zanj... ),ali pač ostane tako in bo s časoma podaljšal,da ne bo takoj zaspal v avtu. to je zelo težko,koegici se je tamal odločila pri 2 letih da ne bo več spala.no imela je vse uničeno,oni dan,ker je bila tamala adijo,..niso imeli nič od nje,dneva nasploh. jaz bi vztrjala da bi šel v vrtcu spat,mogoče se kaj domislita z vzgojiteljico,pejte pol kam za nagrado,.....ali pa ga zbudi na vska način ko prideta domov,ok,pusti ga pač spat kakih 45 min,to je ravno dost,da se spočije. vidiš mi imamo problem,da ga moramo za v vrtec zbujat najkasnej 6.15.,ker jim tam ob 13 ne zaspi,ob 14.30.so pa že drugi pokonc,ko bi on zaspal. zgleda kruto,ampak drugače ne gre in če spi npr.samo pol ure dlje,ga ne spravimo npr,.čez vikend spat do 14 ure.spal pa bi 3. in potem zvečer noče it spat ob 21,in ga zbujamo,j....ga,po 2 urah,to še gre. jaz bi ga na tvojuem mestu zbudila po tistem ko v avtu zaspi,če npr.v vrtcu ne bo..je hudo,ampak če res želiš da bo spal naprej se moraš odločit.pa zdaj ko bodo lepi in dolgi dnevi..... mal ga vrži na foro,če bo v vrtcu spal boste lahko šli po vrtcu še kam,...bla bla,..in res to vsaj parkrat naredi,ker pa če ne,boste mogli domov in bla bla,.....
|