|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 15:38:29   
PiaM
Pa smo tudi mi že doma z :morje:. Bilo je res zelo lepo, uživali smo 100 na uro, tudi družba je bila super, vreme in vse ostalo.Moram pa povedati, da sem vseeno malo pogrešala RR in seveda vse vas.
Ne vem, kaj se je dogajalo v zadnjih 13 dneh, zato bom kar kakšen dan ali 2 malo več gor, da preberem ali je še kakšna nova :nosecka: in kako ste še ostale ne-čakajoče.
Ja, še moja situacija glede M - še je ni.Zamuja pribl.1 teden, testa še nisem naredila.Če ne pride, ga čez kak dan ali 2 sigurno naredim, da vidim ali smo prinesli kakšno pikico z :morje:. To je že 3. mesec, ko mi ponovno zamuja, zato je možno tudi da so se mi podaljšali ciklusi.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 17:17:32   
Suana
pozdravljena spet med nami.:bravo::bravo::bravo::bravo:
verjamem da si se imela odlicno kdo pa se na morju nima fajn.ker sem sedaj na forumu bolj malo nisem prava oseba da bi ti lahko povedala kaksno je kaj stanje na njem.izkoristila sem prost cas in te lepo pozdravila.upam da se ti v prihodnje izpolnijo cilji ki si si jih zadala.fajn bodi in se beremo.:sloncek:
lp suzana
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 18:17:08   
ZARA
O PiaM, WB!!! Matr si bla hitr nazaj...a si ti sigurna, da te ni blo 14 dni ??

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 19:03:09   
Anitka
PiaM dobrodošla spet med nami :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lepo, da si se spočila in uživala in držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska: da je morska klima storila svoje :roza::duda::modri:

Pri meni je vse po starem: izcedek je tu, M pride pa v torek ;)

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 19:42:25   
tinaaja
:hudicek:PiaM tudi jaz drzim :miska::miska::miska: !

Anitka, bova v torek ove se ukvarjali z :hudicek: . Me prav zanima, kdaj se bo pojavila prva :hudicek: po KT,da vidim svoj ciklus.

Imam se eno vprasanje, ali delajo teste za toksoplazmozo tudi pred zanositvijo? In ce je ta OK oz si prekuzena, a potem te testirajo vseeno se med nosecnostjo?
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 19:44:28   
tinaaja
PiaM - un hudicek pred imenom je tam po nesreci - sem zgleda malo prevec pritiskala - da ne bo zamere :ups: - nima povezave s tabo :metulj:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 20:09:03   
PiaM
Zara, prišli smo 2 dni prej, kot smo planirali za 1 teden domov in gremo še za 7 dni v soboto.:sloncek:
Anitka, da se ti pozlatijo besede.;) Joj, ti izcedki tvoji, matr jim:hudicek:!
Fras, je pri tebi kaj novega?
Tinaaja, ni blema, hvala.:rozica:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 20:41:50   
Anitka
Hja Pia tudi jaz pravim matr jim (tem presnetim izcedkom), a jih bomo že ukrotili - sem trmasta kozoroginja.:)-:)-

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 20:45:24   
Marina_
Zdravo PiaM
:rozica::rozica::rozica::rozica:
Pravilno ste se odločli da greste nazaj na morje-jaz bi tudi šla:((.Se pa edino to tolažim da gremo avgusta za 3 dni na Kolpo.
Aha-opažam da nama ta :hudicek: spet nagaja.Meni zamuja že 11 dni(prsa mam pa taka da se moj :love: kar slini po njih:)-:)-:)-:)-).No po mojem klima ni kriva ampak kar klomifen.Konec tedna pade test pol pa bomo videli če smo kaj "švercali" čez mejo.

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pozdravljene, punce
10.7.2005 21:22:24   
Anitka
Frizerka tudi zate držim pestke :miska::miska::miska::miska: tudi na nogah. Upam, da sta obe srečki :nosecka::nosecka:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pozdravljene, punce
11.7.2005 9:47:41   
Gea1
Test za toksoplazmozo lahko narediš pred zanositvijo, vendar moraš plačati. Kakšna je cena, pa ne vem.
Dobrodošla nazaj PiaM in Frizerka. Pa upam, da sta s sabo prešvercali kakšen zakladek. :bravo:
Anitka :(( mi je hudo, da se je tvoj prekleti izcedek spet pojavil. Pa kaj je to, da te ne pusti pri miru.

Lepo se imejte! :kuza:

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.