|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mini anketa št.4 :)
10.7.2005 17:00:21   
smrka
ej pikec ful me spominjas na mojo sodelavko ko sem se delala v LJ - bla je polna humorja, vendar ona z razliko od tebe mislim da ni imela fanta nikoli (stara je okrog 32). Sem jo pa dostikrat mal drazila kdaj bo kaj nasla.. enkrat sem jo celo na poroki od sodelavke stalno zbadala da bom sla rect DJ-ju da bi rada plesala ona z njim.. ona je pa sam rekla: a bejž no :) sramežljiva je bla ful :) No skratka še zemraj je samska. Pa ful dobra ženska, sam preveč dela.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.7.2005 17:06:23   
Anonimen
Povzetek:

Ne delaj tolk in pejt žurat, da boš koga najdla :)-

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.7.2005 17:07:39   
smrka
yeaaaah! glih to morš nardit pikec :) Aja, saj bom jest brata k teb poslala 8)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.7.2005 17:12:37   
Anonimen
Ma neeee, saj ne žvim sam za službo.

Je zdej lih tko slučajno padlo, da moramo jutr oddat te stvari, ker če ne se vse zamakne za en mesec. Pol pa sej veš kako gre tista: če metulj zamahne s krili v Pekingu to povzroči orkan v NY.

Pol bomo pa bloke začeli zidat šele leta 2008. Jaz pa rabim stanovanje mal prej :)-:)-:)-

Saj mi ni težko bit tle, dokler vem zakaj sem tle. Prej (v prejšnjem življenju) se ni niti enkrat zgodilo, da bi bla več kot 10 min po šihtu tuki. Ampak zdej pa mam svoje zeeeeeelo reeesne projekte in to je to. Zdej morm bit resna in odgovorna :ups::ups::ups: :smajlipajade:

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.7.2005 17:15:49   
smrka
ok pikec jest grem zdajle pod tud polj pa v poslikavo modernih hisk k sem rekla da jih bom dons pofotkala, tako da jih bos lahko vidla. Morm it hitr ce ne se bo moj premislu pa nebo hotu it.. :kuza:
Se RR-jamo zvecer ce bos tuki ce ne pa jutri. Lepo se mej!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
10.7.2005 17:16:18   
smrka
pod tuš ne pa pod tud :)) mal sm hitr pisava :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.7.2005 17:19:16   
Anonimen
Da ne bo tvoj :love: mislu, da se ti je skegljalo k boš bajte slikala.

Meni jih je že dosti to reklo. Če sem pa sposobna 250 fotk hiš narest v enem šusu. Al pa 500 odvisno od velikosti kartice :ups:...

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?