|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno med vami drage prijateljice!!!!!!!!
10.7.2005 11:42:25   
Sulfinija
Najprej prav lep prisrčen pozdrav vsem skupaj drage moje prijateljice iz foruma.
Kako ste kaj?Jaz sem zaenkrat ok.
No in danes ponoči sva z mojim :love: prišla iz dopusta.Da vam malo napišem kako sma se imela.
Blo je res super kljub temu,da me je obiskala tetka M.Prišla je točno na 30.dan,še hvala bogu brez bolečin,in čist blaga je bla tko da ga je samo malo srala.
Ups sploh vam ne morem opisat bilo je res nepozabno lepo,tudi vreme nama je bilo naklonjeno tko da je blo vse ok,prav tako sma bla zadovoljna z vsem kar se je dogajalo.
Sonce vedno sijalo,samo en dan je deževalo in takrat sma izkoristila za prekrasem izlet,ki je trajal celi dan.Tudi lepo sma rjava skratka dala sma se čist na off in prav pasalo nama je.
In kako kaj ve punce?A ste me malce pogrešale?Bi se katera dobra našla in mi mal napisala kaj vse se je dogajalo,jaz sem bla čisto odklopljena in še sedaj sem malce z mislimi na morju,..ha,ha.
In kako kaj naše srečke nosečke?Kako pa kaj tiste,ki ste v veselem pričakovanju,...?
Danes zvečer boma z mojim :love: dala nekaj lepih slikic v album najin in,če si jih katera želi ogledati bom zelo,zelo vesela in naj me prosi za geslo kajti dala ga bom pod zasebnega,...razen seveda če si premislim,...
No in dopust je končan in sedaj se nama bliža datum za posvet in takrat bova na čakalni listi pa upama da nama tudi uspe kajti res sma se zrelaksirala in mogoče ga še letos kam mahneva,....

Tko to je moje kratko javljanje se beremo in tipkamo zvečer...

LP Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.7.2005 15:41:35   
PiaM
Pozdravljena.Lepo, da sta se imela lepo na :morje:. Tudi mi smo prišli ponoči domov z :morje:.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2005 17:20:18   
Suana
tudi tebi lep pozdrav spet med nami.:bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
lp suzana

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2005 19:06:02   
Anitka
Dobrodošla nazaj Mojca :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.