Klemy82
|
Ok, zdej je pa izpadlo, kot da sem malo wiiiwiii in pizdim zarad takih bednih reči... ma, ja, v bistvu sem živčna kot satan, pa vse zaradi mojega in njegove službe. On že cel teden hodi domov kot zombi in živčna razvalina, pol ga jst poslušam in posledično me vsaka ici bici reč spravi iz tira. Situacija na kratko: on je prišel eno leto nazaj na firmo, da bi pač en oddelek malo spravil v red, pogruntal nov sistem dela, etc... in to je naredil. Super služba, rad gre, brez pripomb. Konec prejšnjega meseca pa njegov šef oddide na drug oddelek in dobi novega šefa. Super, ni pripomb, vse poteka normalno naprej, do prejšnjega tedna, ko se začnejo dobesedne vojne med njegovim bivšim in sedanjim šefom, ker bi bivši šef rad, da gre on z njim na nov oddelek. Novi šef ga rabi tu! Ne, jst ga rabim tam! In tak ping pong cel teden. Moj pa čist usran, ker ne ve, kaj se dogaja, kje bo, kaj bo, kdo mu je šef. Potem pa delaj, če veš, koga poslušat in karkoli narediš ni kul, ker bi vsak rad po svoje nekaj... No, včeraj je pa orng počilo in navsezadnje bo šel na drug oddelek k bivšemu šefu, s tem da POJMA NIMA, kaj bo tam sploh počel. In do konca meseca mora enega drugega uvest v njegovo delo na tem oddelku. Ful fajn, cca eno leto se matra in vzpostavlja sistem, pol pa tkole... in nihče te ne vpraša nič... ja, pa čez 2 meseca se mu izteče pogodba...juhuuu, pri takileh izpadih nadrejenih res ne veš, kaj bo čez en teden, ne čez dva meseca!!! Eto, zdej grem pa res ven ne luft. Lep dan!