|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marčice
10.7.2005 10:50:51   
mateja78
Živjo :rozica::rozica::rozica:

Tudi jaz sodim v klub marčic9nebesa.Rok naj bi bil nekje okrog 8.marca.Pregled imam šele 3.8. ker je gin. na dopustu.
Kako ste kaj in kako se počutite. Jaz se imam zelo vredu , saj nimam nobenih slabosti ,pa tudi težav ne. Samo občasno špikanje v spodnjem delu kot med menzo in rahlo utrujenost.
Pa vi kdaj imate preglede , saj se meni zdi da ga imam pozno.Pravzaprav bo to moj prvi pregled v nosečnosti,ker mi je gin. rekel ,da če sta mi pokazala dva testa pozitivno mi ni potrebno hodit na pregled prej.Zato sem si v lekarni kupila folno in vitamine in čakamo na prvo slikanje.:bravo::bravo:

Pa vi kako kaj:miska::miska::miska:

LP Mateja:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marčice
11.7.2005 9:34:55   
fionaP
Pozdravljena,

tudi jaz imam rok po svojih izračunih 8.3.2006 :bravo:. Prvi pregled pa imam 25.7., kar je dober teden pred tabo. Ampak mislim, da ni nič narobe, ker če bi imela pregled še prej, se še srček ne bi slišal. Pa še zdaj ko so dopusti, moraš imeti kar srečo, če hočeš "uloviti" svojega gin.

Počutje - v redu. Malo špika, utrujenost, zaprtje, slabo mi ni pa nič.

lp, pa se še kaj beremo, kajne?

(odgovor članu mateja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!