Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 8:40:00
|
|
|
|
tilka
|
Mislim,da je to samo zaradi položnic, saj morata tako ali tako vpisati vse dohodke in premoženje.
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 9:59:20
|
|
|
|
Wahoo RR
|
bejba...kdo pa je upravičen do znižanja vrtca ? glede imena pa žal še ne vem :)
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 14:02:01
|
|
|
|
solei
|
Do znižanja je upravičen vsak, ki nima prevelikih dohodkov. V vrtcu imajo plačilne razrede, v katere te razdelijo glede na dohodke družine. Kar pa se tiče imen, pa nima nobene veze, na koga se vlogo napiše.
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 19:23:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas vem, da ga imajo eni čisto zastonj. Ne vem pa točno, zakaj.
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 20:59:46
|
|
|
|
Kalina
|
Verjetno zato, da se otroci naucijo dolocenega reda, da se naucijo komunicirati z drugimi otroci, da prebolijo vse bolezni itd
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 21:35:57
|
|
|
|
Anitka
|
Kalina se strinjam :bravo::bravo::bravo::bravo: Za otroke je najbolje, da pred vstopom v šolo vsaj nekaj časa obiskujejo vrtec, tudi, če so starši doma. To pa zaradi socializacij, lažjega prehoda v šolo in še tisočih drugih pozitivnih stvari. Kdo je vlagatelj je pa vseeno.
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 21:41:37
|
|
|
|
eva1
|
Ja vse razumem, da je otrok recimo 1-2 leti pred šolo v vrtcu, ampak zakaj hudiča ga imajo nekatere v vrtcu od 1 leta za cel dan, one pa kofetkajo! In zastonj, mi k pa delamo pa ne dobimo odobreno za vrtec pa še plačamo ga k žuti...za moje pojme država podpira lenuhe!!!
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 22:04:45
|
|
|
|
eva1
|
Ja to je to-pol pa čaraj če znaš!!!!
|
|
|
|
Vloga za znižano plačilo vrtca 10.7.2005 22:20:02
|
|
|
|
Anitka
|
Eva to, da nekatere kofetkajo cele dneve in otroka puščajo v vrtcu čez cel dan, tudi meni ni všeč in mi je hudo, ko moraš to zraven gledati. O plačilih pa bom tudi raje tiho, saj se itak ve, da v naši državi ni vse najbolj pošteno. Sama delam v vrtcu in vidim marsikaj. Pa ne bom zdaj o tem. LP, Anitka
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?