Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
čiščenje solzevodov/vnetje oči 23.3.2010 14:49:30
|
|
|
|
vaney
|
Naša novorojenčica (6 tednov) je imela v nedeljo rahlo gnojno levo oko, včeraj pa fajn obe. Imela je kar zlepljeni očesi, vmes je bil zelen izcedek. Čistila sem ji cel dan in ponoči s fiziološko r. in kapala v učke moje mleko. Danes zjutraj je bilo kar ok. Vendar, ker je tudi prehlajena, sva šli vseeno do pediatrinje, katera je rekla, da to ni vnetje oči, ampak čiiščenje solzevodov in da naj ji masiram predel nad očmi v smeri urinega kazalca, da se solzevodi sprostijo. Za vsak slučaj nama je dala kapljice Tobrex. Zdaj pa ne vem...ali je res čiščenje solzevodov značilno v taki obliki, z zelenim izcedkom in zlepljenimi očmi. Naj ji dam kapljice ali naj počakam kakšen dan, če se bo ponovilo? Ne bi ji rada dajala AB kapljic kar za brezveze, če se res samo čisti...Po drugi strani pa, zakaj nama je dala kapljice? Greva sploh lahko ven?
|
|
RE: čiščenje solzevodov/vnetje oči 23.3.2010 14:55:38
|
|
|
|
MUREN
|
Jst na vajinem mestu ne bi šla ven vsaj ene 2 dni. Dej ji kapljice...mi smo meli podobno, pa sem ji samo mleko svoje v oči dala, pa je blo čez 3 dni ok. Nič nisem fiziološke...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?