Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 13:52:04
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem 2 mes nazaj kupila Gorenjev sušilni stroj - sem zadovoljna. Odločila pa sem se za to znamko, ker imajo zelo dober servis, če gre kaj narobe. Ker za ostale znamke - skoraj vse ima pa na našem koncu en tip in ko je kaj narobe ga ni za dobit, ga lahko čakaš tudi 3 tedne. Zame pa je to nesprejemljivo ker ob 4 otrocih je oblačil preveč, da ga bi morala toliko časa čakat.
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 13:53:33
|
|
|
|
Zala01
|
mi imamo pralni stroj Miele, sušilec pa Boschov. Pred tem pralnim strojem smo imeli tudi pralni stroj od Boscha, smo bili pa tudi zelo zadovoljni, smo ga pa menjali zaradi dotrajanosti (11 let). Tako da jaz ti svetujem Bosch.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.3.2010 14:01:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 14:15:50
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
prisegam na beko, za manj denarja!
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 14:17:56
|
|
|
|
Najaa
|
Tudi pri nas se beko dobro obnese - pralni stroj, sušilni pa imamo bosch.
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 14:55:11
|
|
|
|
emica2008
|
hoover pralni stroj.......super je pa garancije ima 5 let
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 14:55:30
|
|
|
|
SaaS
|
Jaz sem imela prej pralno sušilni stroj Indesit. Ma nisem bila zadovoljna, serviser je bil večkrat tukaj kot soseda na kavici. Po 5 letih sem ga zamenjala in zdaj imam Elektroluxa. Ta je pa superca. Kmalu nameravava kupit še sušilca posebej in že razmišljam o Elektroluxu.
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 17:34:40
|
|
|
|
sazi
|
Mi imamo oboje Bosch in smo zadovoljni. Je bil pa najprej v planu Gorenjev stroj, pa sva dobila tega Boschevega izredno ugodbo, sušilec je pa njihov zato, ker je A kategorije, Gorenje ga pa nima.
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 20:23:28
|
|
|
|
Ribi Bibi
|
Vse stoje imamo Bosch. Super zadovoljni!
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 21:02:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pralni stroj imamo Candy in se nam za enkrat (imamo ga 3 leta) super obnese. Sploh mi je všeč hitri 32minutni program pranja na 50stopinjah. Tiste stvari, ki niso zelo umazane in jih imam samo za "splaknih" so hitro oprane Sušimo pa kar na balkonu ali pa na hodniku
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 23.3.2010 21:09:24
|
|
|
|
zmajaz
|
Mi imamo pralni stroj Electrolux, sušilca pa Bosch - oboje super zadovoljni. Pralni stroj ti edino Gorenje odsvetujem - tašča in soseda imata same težave z njima, sosedi so že več kot pol delov zamenjali - in to na NOVEM stroju.
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 24.3.2010 8:13:14
|
|
|
|
špelin@
|
Imam že nekaj let pralni stroj Elin (iz Hoferja) in ga lahko le pohvalim Čeprav sem ga s strahom kupila, ker se mi je zdelo 250 EUR res malo za tako reč. Ampak dela kot urca Po novem imamo zdaj slabega pol leta tudi sušilca iste znamke in je ravno tako fantastičen Prej sem imela Gorenjev pralni stroj in sem imela (od vsega začetka!) najmanj 1-2x letno na obisku serviserja
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 30.3.2010 12:41:55
|
|
|
|
lenca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Imam že nekaj let pralni stroj Elin (iz Hoferja) in ga lahko le pohvalim Čeprav sem ga s strahom kupila, ker se mi je zdelo 250 EUR res malo za tako reč. Ampak dela kot urca Po novem imamo zdaj slabega pol leta tudi sušilca iste znamke in je ravno tako fantastičen Prej sem imela Gorenjev pralni stroj in sem imela (od vsega začetka!) najmanj 1-2x letno na obisku serviserja Mi imamo tudi sušilca iz Hoferja (znamke Elin). Dela brezhibno. Me je bilo pa tudi tako strah kupiti ta sušilec, ker smo ga kupili v akciji za nekih 150€ (mislim, da je bil -50% popust ob otvoritvi nekega Hoferja). Na moje veliko začudenje, še vedno lepo deluje, le glasen je ful (ampak zapremo kopalnico in je potem OK).
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 30.3.2010 17:18:15
|
|
|
|
malania
|
Mi imamo doma Gorenjev pralni stroj. Moti nas, ker tako ''skače'', ko dela centrifuga.. če daš kaj gor zih vse po tleh pade. S tega vidika bi bil boljši LG, ki se nič ne premika
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 30.6.2010 16:06:47
|
|
|
|
trmica
|
oboje Bosch in je superca.
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 3.7.2010 22:56:12
|
|
|
|
mala zirafa
|
Bosch in še 1x bosch.Zelo zadovoljni z njimi , nemci znajo. Imeli smo pralni od whirlpoola pa je ohišje hitro porumenelo, slaba plastika..Odsvetujem.Gorenjeve aparate moje sodelavke jih zelo krtizirajo, nimajo dobrih izkušenj.Glede servisev imaš v slo zagotovljene za vse znamke. Electrolux ima iste kose jkot whirlpool.Jih dela kitajska. Ti nas kar poslušaj, ne bo ti žal.Včasih se splača mal več plačat.
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 28.5.2012 22:02:04
|
|
|
|
ina11
|
Tudi mi nimamo sreče z Gorenjem, pri mami pa vse deluje brezhibno. Pečico imamo že tretjo, ki je ponovno v okvari (menjava na cca 1 leto), hladilnik nam je skoraj zgorel (Oraito), pomivalni stroj pa je pral katastrofalno... Tudi steklokeramična plošča je drugi dan crknla, ampak so jo popravili in zdaj (pol leta) dela. Upam, da bo... Tudi s pralnim strojem smo imeli probleme... Ampak očitno je zelo odvisno od modela. Serviser mi je namreč rekel, da je Oraito shit,in da ta pečica, ki jo imava (sicer ni Oraito), ni ravno posrečen artikel... Kaj čemo. Servis je pa dober...
|
|
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 29.5.2012 8:34:24
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem pa zelo zadovoljna s svonim Whirlpool, zgornje polnjenje. Ga imam že ene 6 let in je opral tono oblačil - po trikrat na dan se vrti, sploh ko so bile še plenice v igri(imeli smo racmanke) pa še vedno dela brezhibno. Bom pa morala kupiti večjega,ampak čakam da tale crkne pa noče
|
|
RE: Katera znamka pralnega in sušilnega stroja? 18.6.2012 14:48:45
|
|
|
|
nyna84
|
Je imela zadnjič tašča serviserja na obisku in sem ga vprašala, kaj on meni, da je nabolje kupiti (on bo pa že vedel, pri katerih znamkah so težave ) Je rekel, da je edino pomembno to, da ima stroj 5 let garancije, ker je potem čisto vseeno, kaj vse se pokvari. Pa če ga kupimo še poceni, gremo po 5 letih kar po novega s 5letno garancijo, je to najcenejša varianta. Pametno. Tako da Beko in Gorenje imajo to 5 letno garancijo. Bekotove rezervne dele se lahko dolgo čaka. Jaz sem sicer navijala za Bosch, vendar je rekel, da imajo drage rezervne dele. Whirpool bi bil ok, če bi bil tisti ameriški original, to pri nas so baje italijanska/poljska/nevemkakšna roba in da ni ok? Sedaj sem čisto zmešana. Enega čimcenejšega Gorenjevega bom najbrž poiskala. Ponavadi pri vseh aparatih gledam energijski razred, pa rada bi 8kg boben z 1400 centrifuge ....
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?