Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kupljena kašica z ribo? 30.3.2010 10:58:22
|
|
|
|
mateja8
|
Po moje ne. No, ne vem. V čem pa je problem? Takšno kašico mu v 15 minutah pripraviš sama, pa še okusna bo. Ker te kupljene zelenjavne kašice so ogabne. Jaz je s tem ne mučim, ji jo raje sama pripravim.
|
|
RE: Kupljena kašica z ribo? 31.3.2010 21:37:16
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Tako kašo si narediš v svoji domači kuhinji tik tak...malo zelenjave skuhaš (blitva/šinača/bučke/ohrovt),zraven narediš gladek krompirček... pa lepo po malem dušiš. In kosilo je narejeno kot se šika! Brez kupovanja raznih pripravkov. Moja ta mala je oboževala in jih še vedno pri treh letih.V teh treh letih ni pojedla ene same kupljene kašice.Vedno sem bila za kuhanje.
|
|
|
|
RE: Kupljena kašica z ribo? 31.3.2010 22:24:06
|
|
|
|
misamuk
|
Jaz rib ne jem, ne prenašam vonja, ko se kuhajo/pečejo. Zato tudi tamali ne pripravljam rib, ampak občasno kupim lonček, ki vsebuje ribo. Mislim pa, d asem v celem Mulerju našla en sam lonček z ribo. Ne vem pa, kakšna je bila "spremljevalna" zelenjava. Itak ji pa ni bil všeč okus, mamina hči
|
|
|
|
RE: Kupljena kašica z ribo? 1.4.2010 10:20:11
|
|
|
|
koala
|
misamuk če te moti vonj pri pripravljanju rib poskusi vitkega soma, ne smrdi 15 minut po kuhanju ne veš da so se pekle ribe v tem stanovanju.
|
|
RE: Kupljena kašica z ribo? 1.4.2010 13:08:09
|
|
|
|
mateja8
|
Če komu smrdi, ko se ribe pripravljajo, naj poskusi rečne ribe in ne morske. Morske ribe imajo tako izrazit neprijeten vonj. Moja mala je stara 6mesecev in pol in sem ji ta teden dala ribo. (file pange - rečna riba), ki nima izrazitega vonja in okusa in moram rečt, da ji je bilo zelo všeč. S tem ko nobene kupljene kašice ne mara. Samo eni dve zelenjavni, če je sila poje sicer doma pa nikoli. Lonček samo včasih na poti. Sem pristaš kuhanja.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?