|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kupljena kašica z ribo?
22.3.2010 21:57:02   
Ribica **
Sicer sem zadnjič naredila že celo študijo v Müllerju in DMu (kjer ni bilo nobene izbire) iz telih otroških kašic, pa vseeno .. morda katera, ki to pogosto uporablja, ve.

Zanima me, če obstaja kašica z ribo, ki ne vsebuje testenin in/ali riža? Se pravi kak krompir ali kaj podobnega ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kupljena kašica z ribo?
30.3.2010 10:58:22   
mateja8
Po moje ne. No, ne vem.

V čem pa je problem? Takšno kašico mu v 15 minutah pripraviš sama, pa še okusna bo. Ker te kupljene zelenjavne kašice so ogabne. Jaz je s tem ne mučim, ji jo raje sama pripravim.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2010 21:37:16   
DanijelaNeli
Tako kašo si narediš v svoji domači kuhinji tik tak...malo zelenjave skuhaš (blitva/šinača/bučke/ohrovt),zraven narediš gladek krompirček...user posted image pa lepo po malem dušiš.
In kosilo je narejeno kot se šika! Brez kupovanja raznih pripravkov.

Moja ta mala je oboževala user posted image in jih še vedno pri treh letih.V teh treh letih ni pojedla ene same kupljene kašice.Vedno sem bila za kuhanje.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2010 22:24:06   
misamuk
Jaz rib ne jem, ne prenašam vonja, ko se kuhajo/pečejo.
Zato tudi tamali ne pripravljam rib, ampak občasno kupim lonček, ki vsebuje ribo. Mislim pa, d asem v celem Mulerju našla en sam lonček z ribo. Ne vem pa, kakšna je bila "spremljevalna" zelenjava.
Itak ji pa ni bil všeč okus, mamina hčiuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2010 10:20:11   
koala
misamuk če te moti vonj pri pripravljanju rib poskusi vitkega soma, ne smrdi 15 minut po kuhanju ne veš da so se pekle ribe v tem stanovanju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2010 13:08:09   
mateja8
Če komu smrdi, ko se ribe pripravljajo, naj poskusi rečne ribe in ne morske. Morske ribe imajo tako izrazit neprijeten vonj.
Moja mala je stara 6mesecev in pol in sem ji ta teden dala ribo. (file pange - rečna riba), ki nima izrazitega vonja in okusa in moram rečt, da ji je bilo zelo všeč. S tem ko nobene kupljene kašice ne mara. Samo eni dve zelenjavni, če je sila poje sicer doma pa nikoli. Lonček samo včasih na poti.
Sem pristaš kuhanja.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2010 0:02:59   
tinas
po moje bi se dalo dobit v Italiji in sicer od Plasmon. oni imajo take mesne in ribje kašice brez dodane zelenjave ali česa drugega. to dodaš potem sama, pač skuhaš krompirček in dodaš kašico.

lpt 

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?