Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uporabnost jeepov na akumolator 22.3.2010 19:24:19
|
|
|
|
Raho
|
Mi imamo traktor na akumulator in je nonstop v ubporabi. je pa res, da moj sin želi postati traktorist.
|
|
|
|
RE: uporabnost jeepov na akumolator 22.3.2010 20:20:21
|
|
|
|
NEVA-1
|
Tudi pri nas je v uporabi non-stop, mi imamo od PP Gaucho Grande, pa je res trpežen, enkrat smo edino zamenjali neke zobnike, ki sem jih naročila v Mami Trzin, drugače pa nimamo nobenih težav z njim...
|
|
|
|
RE: uporabnost jeepov na akumolator 22.3.2010 20:21:21
|
|
|
|
melanija
|
Mi imamo sicer motor od PP, in ko je lepo vreme je skozi v uporabi, so zelo zadovljni.
|
|
|
|
RE: uporabnost jeepov na akumolator 22.3.2010 20:45:45
|
|
|
|
gita10
|
Pri nas je pa babi kupila nekega velika jeepa v baby centru - za njega je dala dve slovenske penzije ( Cena 830 eur) mali se je pa parkrat peljal z njim zdaj pa stoji v kotu. Tako, da verjetno odvisno od otroka do otroka
|
|
|
|
RE: uporabnost jeepov na akumolator 22.3.2010 22:03:42
|
|
|
|
Raho
|
Drugače pa PP jeepi imajo življenjsko doboo - vauuuu. Moj sin je nasledil enega od svojega nečaka pa je med njima 15 let razlike. Samo novi akumulator smo morali kupiti.
|
|
|
|
RE: uporabnost jeepov na akumolator 22.3.2010 23:58:45
|
|
|
|
rija
|
nič. moj sin prisega na kolo, skiro in rolko.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?