Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
LONA a je kaj novega??????????? 9.7.2005 20:57:24
|
|
|
|
LONA13
|
No jest sm doma - v enem kosu! Ctg je krasen - je zaznal celo en popadek in to kr močn, pa babca je tudi dva začutla, k me je vaginalno pregledala (je bla pa tko groba da me zdle vse boli). Pol je zdravnica pršla, cca 70 let stara gospa, me je še enkrat vaginalno pregledala. Je rekla, da še nisem za rodit, da pa sem za 1 prst odprta in da bom na vrsti pred 16.7. Da ne rečem, da je tamal začel ful migat k sm v ambulanto stopila! Drgač sm mela pa jest tud v materinski popravljen datum na 09.7. in na treh uz in trije zdravniki so mi rekl, da 9.7. velja.
|
|
|
|
LONA a je kaj novega??????????? 9.7.2005 21:06:10
|
|
|
|
CIPRESA
|
Uf Lona pa tok sem držala pesti da bi danes spoznala svojo :duda:. Pa saj vseeno boš pa še malo naša julijka v enem kosu. Zdajle pa se malo spopčij, vsaj to veš kako je z :duda:, jaz nimam pojma kva se dogaja pri meni tam notri in tam spodaj.
|
|
|
|
LONA a je kaj novega??????????? 9.7.2005 21:21:20
|
|
|
|
LONA13
|
Veš Cipresa, tm na stolu me je blo pa kr strah, tko da po en stran mi ni nč žal da bom še ene par dni doma. Bom trakec zamenjala, pa dala rok 16.7, kokr je po zadnji M, in ne kokr je po uz. Je pač mal večji :duda: - sej sm jest tud velika.
|
|
|
|
LONA a je kaj novega??????????? 9.7.2005 21:27:30
|
|
|
|
LONA13
|
No test proba z novim trakcem!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?