|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro, januarčice!!!
9.7.2005 9:02:36   
LE&TA
Jst sem že pokonci, čeprav je to zame ža mal pozno, ker zjutri ne spim dolgo ponavadi! Pr nas je oblačno in mraz! Kje je poletje? Počutje je OK. Sem pa včeri popoldne jedla fižolete, nikol več , me je tko napelo. Pa itak vem da taka hrana ni OK ker napenja!

Počas se bo treba odpravit v trgovino pa na kako :kava:!

kaj pa ve? kaj boste počele?

Nannn, ti pa kar organiziraj srečanje! SEm lih razmišljala, da bi blo zanimivo se dobit!!

Lep dan, pupe!:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
9.7.2005 9:09:45   
Anonimen
Ojla

No, da se še jaz malo oglasim. Včeraj sva bila z :love: na nuhalni in bilo je fantastično. Naš :duda: se je tako vrtel v vse strani, kot da bi bil vrtavka. Nekajkrat nam je celo pomahal, pa nogice je stegoval. Srček je utripal z 167 udarci na minuto in res je nekaj posebnega, ko prvič zaslišiš te udarce. Sicer pa je velik za 11t 2d. Tako, da mi je G malo prestavila datum roka. Sicer pa je tveganje 1:7500. A je to dobro? G je namreč rekla, da je vse v redu.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2005 9:21:13   
LE&TA
Nemsis, nič ne skrbi, rezultati so OK, super, a si nardila tudi hormonski test, si dala kri? Kolk si pa stara?

Boš vidla zdej tvojga :love:, ko bo za njimm prihajalo in bo vsak dan bolj prevzet od NS, od tega kar je videl in slišal, je pa res eno lepo doživetje!
Moj je zdej še bolj dojel da bo res :duda:!

Srečno!:angel:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2005 10:21:09   
Anonimen
Ne, nič nismo delali hormonskega testa, nič nismo dali kri. Stara pa sem 24. Sicer pa, tu so vsi podatki:
fetal heart rate - 167 bpm
crl - 46,4 mm
bpd - 13,5 mm
nt - 1,0 mm
fl - 7,5 mm
placenta - anterior high
amniotic fluid - normal
adjusted risk of trisomy 21 - 1:7500
adjusted risk of trisomy 13+18 - 1: 103597

Sem pa že včeraj videla kako je :love: v 9nebesa.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2005 16:19:00   
Anonimen
nemsis, jz jih imam tudi 24 (drug mesec 25), moji rezultati za 12t3d so bili podobni tvojim:
srček: 152 bpm (spančkal je)
CRL: 66,9
BPD: 21,8
NT: 1,8
Ad. risk of T21: 1:8674
ad. risk of T13+18: 1:13622,

pa sta dr.Strahova in dr. Pušenjak rekla, da so rezulati odlični! Edino, kar sem opazila je, da imate vse dokaj visoka razmerja za trisomy 13+18, jz imam pa komaj
1:13622 :zmeden:

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2005 19:16:21   
rija
Tudi jaz sem imela NS včeraj, pa rezultati na žalost niso dobri. Kakor koli so me tolažili, da to ni nič dokončnega, sem bila adijo! Tako grem zdaj še na AC. So mi dali še neko drugo preiskavo na izbiru, pa smo se na koncu odločili za AC, ker je bolj varna in zanesljiva.
Sicer se vidi dobro nosna kost in vse je na prvi pogled OK. Ampak vseeno je rezultat slab.
Tako sem žalostna...:((:((

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2005 19:54:57   
Anonimen
Rija, kako pa to? Koliko pa si stara? In kakšni so bili rezultati, če nisem preveč firbčna? Sicer se pa pomiri, koliko je bilo že takih primerov, da je bil izvid NS slab, pa je bilo kasneje vse v najlepšem redu. Kje pa so ti opravili meritve NS?

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2005 19:56:09   
rija
Stara 35, tveganje 1:279, dr.Pušenjak

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2005 20:38:56   
Anonimen
Joj, to je pa res visoko tveganje :(( Kdaj pa ti bodo opravili AC? Rija, res upam na najboljše, da na koncu le ne bo tako slabo :rozica::rozica::rozica: Zaenkrat pa se pomiri, drugega tako pač ne moreš storiti.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2005 21:50:11   
LE&TA
Rija, ne se sekirat, ker s tem ne delaš nič dobrega. Vem pa da ne moreš kar odmislit tega!! kaj pa je to AC? Kaj pa hormonski test? Si ga nardila, al je to kej podobnega kot AC!

Nevedna jst!:zmeden:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2005 22:37:20   
Anonimen
AC je amniocenteza - bolj podrobna preiskava s katero se ugotavlja ali ima plod normalno število kromosomov. Ne vem pa, kdaj se opravlja :zmeden: Kadar gre za veliko tveganje to preiskavo krije zdr. zavarovanje, na samoplačniško pa stane okoli 150.000 sit.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2005 22:55:34   
Nannn
Helou bejbe :bravo::bravo:

Evo se mene danes...sem se cel dan potepala in okoli skakala sedaj sem pa tko utrujena in noge me bolijo da mi bodo kar odpadle...bom zdele mojga :love: da me mal zmasira...vidim da ste taprave cveke in da ne bo panike glede srecanja...jest sem naslednji teden se doma potem pa grem se malo na morje...mislim da bi bila dobra ideja organizirat srecanje tam okoli 30.07 al pa malo kasneje ali malo prej...dejte mal povedat kje bi se kaj dobile ker smo iz razlicnih koncev...

Rija sem prebrala da imas slab rezultat glede NS...jest pa mislim da ni vse izgubljeno in da bi bilo dobro da gres se na AC in da ti vzamejo kri in ti naredijo test za THT...AC in NS imas pa itak zastonj ker si stara 35...zelim ti res vse najlepse in da ne bo nic hudega :rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel: javi kako bo uspela AC...

Me pa zanima ce vas tudi na momente malo zaspika ali pa zaboli trebuh?Fuuul cutim da se v spodnjem delu trebuha nekja dogaja...no mal napiste kaksen je feeling pri vas...

Lepo se imejte in pobozajte svoje busije :rozica:

LP Nannn :zaspan:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2005 8:47:58   
Anonimen
Nann, ravno včeri me je malo špikalo, tako kot ob začetku nosečnosti, kot bi se spet raztezala maternica. Danes ko sem vstala sem imela spodaj občutek,kot da bom dobila M.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2005 11:39:24   
LE&TA
Mene na trenutke, ponavadi zvečer, mal boli spodnji del trebuha, me je pa začelo srbet okoli pasu! Strije? Ma sam tega ne. Se ful mažem z LEkovo kremo, si bom pa šla kupit Od Vichija, jo ful hvalijo. Sicer pa ne vem če pomaga vsem! ZA probat je!!! Kaj pa ve? A se mažete kej?

Nannn, meni odgovarja okol 30.7., takrat bom že nazaj z dopusta, lahko se dobimo kje v LJ (sam ne kje v centru, morda City park - tam kje) Gremo pol še mal u šoping!!:bravo: Bi blo pa res fajn če bi se vse oglasle in povedale kej jim odgovarja in če jim je LJ dost blizu!

Januarčice, javite se in povejte!!!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.7.2005 11:58:02   
puri
Ojla!

LE&TA, jaz se mažem kar z navadno SOLEA kremo,ki je zelo mastna,..... sem se že v prejšnjih dveh nosečnostih, pa mi koža ni nič razpokala,.....no, veliko je pa tudi odvisno kakšno kožo imaš!

A se vam trebuščki že kaj poznajo? Meni se že kar, v primerjavi s prej, še posebej zvečer! Sosedje so že začeli spraševat, pa nisva nobenemu povedala, samo domačim.

Rija zelo mi je žal, da rezultat ni bil boljši, toda ne izgubi še upanja,.....še vse je lahko vredu! Držim pesti!!!!!!!

Glede srečanja pa meni Ljubljana tudi odgovarja in če bom lahko, se vam pridružim:sloncek:

:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.7.2005 12:22:42   
Anonimen
Hojla!
Jaz uporabljam proti strijam Amai kremo, samo mi tako smrdi, da jo komaj prenašam.:( Mi je žal, da je nisem povohala, preden sem jo kupila. Ampak, če jo že imam, jo bom tudi ponucala. Moram pa pol kaj drugega nabavit.
Mene prsi blazno srbijo, so se mi že kar povečale (prej sem bila bolj ploh :)-), pa se je potem malo ustavilo, zdaj pa so zgleda spet začele rast. Po trebuhu me še nič ne srbi, ampak imam tam malo bolj raztegnjeno oz. odvečno kožo, ker sem že pred leti ful na hitro kar ornk shujšala.

Rija, tudi jaz držim pesti, da bo s pikico vse uredu! Saj slab rezultat na nuhalni še ne pomeni nujno, da bo res kaj narobe.

Pinka1 (še iz predzadnje teme o januarčicah) - ja, sem taprava. Tuki je bil nick Taši že zaseden, pa sem si potem tega izbrala. Moram še pogruntat, kako se nalima gor avatar. Se bereva.

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.7.2005 20:46:32   
rija
Punce hvala za spodbudne besede! Vem,da je z mojim malim:modri:vse oK! Saj vse ostalo pri pregledu kaže na to, vsaj tako so mi rekli. Niti misliti nočem na to, da je kaj narobe!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.7.2005 22:35:49   
Nannn
Hoj,

No pa je se nedelja za mano...danes sem bila zelo pridna in prehodila celo blejsko jezero...sicer ne vem ce je to v redu ampak jest sem se v redu pocutila...vmes malo posedela in pocvekala in nato naprej...nagrada pa je bila veeelika kremsnita :bravo:

Vidim da ni nic narobe ce me na momente zaboli v spodnjem delu trebuha...sem ze hotla G jutri klicat...in se en teden je pred mano potem pa odhitim na morcka malo noge namocit in se zadnji dopust izkoristit z mojim :love:

Glede srecanja pa se res lahko dobimo v Lj...seveda ni panike se ne bomo dobile v centru ampak kje blizu City parka...

Se pa tudi jest ze ksr nekaj casa mazem z kremo proti strijam in uuuuupam da jih ne bom dobila...je pa seveda odvisno kaksno kozo ima vsaka posameznica...LE&TA ti si kar kupi od Vichija in sprobaj...sem jo jest imela preden sem dobila od moje prijateljice od Decleorja in sem bila zadovoljna...

Ah jutr pa spet sluzba :((:((

Lepo se imejte Nannn :muca:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.7.2005 22:51:31   
Anonimen
Joj Nann, kaj pa nisi povedala, da greš v moj konec, bi lahko šle na eno caffeetko in se bolje spoznali :)

Btw, okoli jezera je pa najbolj fino hodit med tednom dopoldan..ob nedeljah je gužva - sami Ljubljančani :hudicek::)-:)-:)-

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2005 22:57:58   
Nannn
caffee prevec folka nas je slo...pa drugic ce ne prej pa v Lj...si za ;) hehe ja ti lahk med tednom k si doma hodis dopoldan na sprehod okol Bleda :)-:)-

LP Nannn :nosecka:

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?