Anonimen
|
Pozdravljene..., se bom s skrušeno glavo pridružila vaši debati..., imam oz.imava podoben problem: a skupaj sva šele slabo leto in od tega je že slabe pol leta katastrofa Pravi, da mu pač ni toliko do sexa, a na začetku je bilo ..., uuuuu, ZELO DRUGAČE... Ne vem in ne razumem kaj se je zgodilo po 6 mesecih. Ga nenehno sprašujem v čem je problem,a nikoli ne izbezam nič iz njega. Vem, da me ljubi, a vseeno se zavedam, da je nekaj hudo narobe. Sem ga že vprašala, če je krivo to, da sem se v tem času za 6kg zredila, pravi, da ne..., ne vem več kaj naj naredim, da bom rešila situacijo in tudi zvezo, ker mene to ubija... Bi razumela po kakšnih 10letih zveze ali zakona, v tej situaciji pa to ni normalno... Ja, v akcijo..., sem že sama šla, a odkrito povedano več nimam ne volje in apetita se vedno "vlačit in metat" po njem in upati, da bom v njem prebudila željo.... Kaj bi ve naredile???? Ker jaz več res ne vem kaj in kako naprej... Me pa to že pošteno ubija..., no, tukaj pa še je želja obeh, da bi imela otroka. Haloooo, kako pa naj zanosim? 2-3 mesečno sex ni dovolj. Stara sem 30 let, on pa je 7 let starejši, a dvomim da so leta kriva, ker je športnik in je v odlični telesni kondiciji... HELP!!!! anonimna d.
|