|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kolikokrat?
18.3.2010 10:08:16   
Anonimen
vem, da je ta tema bila že neštetokrat! Zakaj ljudje tako malo sexamo? Pri nama je seveda tako situacija, da jaz bi on pa oač nebi! Vedno ko kaj namignem, da danes po mogoče bi lahko mi reče " a že spet"! ( sexava 3x na mesec, če mam srečo; zdaj je prešlo že na 1x) Nevem kako naj ga ogovorim da bi se mi odpru, da bi mi povedal kaj ga teži! Rekla sem mu da bi bilo lepo vsaj 1x na teden! Groza, sploh nevem več kaj narediti! Skupaj sva že 11 let, ampak sory mene ni še nič minilo, sva še čisto premlada 28. let! Ali se mogoče boji da bi me kdaj oz. da me razočara ker mu full hitr pride!
Kaj je vzrok, PROSIM za par nasvetov!
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kolikokrat?
18.3.2010 10:31:22   
Nika v službi
Hm, precej nenavadno, ponavadi je obratno.user posted image

Jaz bi rekla, da edino odkrit pogovor lahko da rešitve. Vse ostalo pa bi bilo zgolj ugibanje...

Pomembno je, da partnerja najdeta tisto, kar obema nekako ustreza, zlato sredino pač.user posted image Da seks ni obveza, dolžnost, slaba vest in ne vem kaj še, ampak želja po bližini, ljubezen, strast, predanost, spontanost.

Srečno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2010 12:32:30   
emica2008
itak da mu hitr pride če pa 1x na mesec sexata.
jz ti svetujem, da zvečer pred tv se začneš malo igrati z njegovim ''''ta velkim'''' pa boš vidla odziv.

poznam primer para, ki se je pred kratkim razšel. Njemu že nekaj časa ''''ni pasalo'''' več sexat......no pa jo je pustil zarad druge.

upam, da pri vaju ni kaj tekega v igri. probaj še s sexi perilom in kakšnimi pripomočki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2010 12:59:24   
devo
Definitivno je čas za akcijo danes !!!
V nasprotnem primeru se bojim, da je lahko mnenje predhodnice zelo možno.

Spremeniti navade in predvsem pokazati decu, da si seksi. Njemu mora vstati sam, ko te vidi, ko mu migaš z ritko pred nosom. Saj razumeš ne?
Srečno in poročaj !!!

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2010 14:26:53   
katicka
mi2 zdaj ko imam dva mala bebota(21mesecev in 4 mesece) in sva za vse sama  in če mu slučajno zvečer ni ga pač jaz.kaj se češ sekirat malo ga samo potipaš in čez čas ne upira pa izgovorov išče.tak da kr v akcijo

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2010 14:45:52   
devo
IZVIRNO SPOROČILO: katicka

mi2 zdaj ko imam dva mala bebota(21mesecev in 4 mesece) in sva za vse sama  in če mu slučajno zvečer ni ga pač jaz.kaj se češ sekirat malo ga samo potipaš in čez čas ne upira pa izgovorov išče.tak da kr v akcijo

To je pravi način. Zakaj se ga ženske izogibate? Direktno v sredino user posted image .

< Sporočilo je popravil devo -- 18.3.2010 14:46:09 >

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2010 19:21:57   
Anonimen
o punce moje vse ste varice! Hvala k ste me mal nasmejale! ODKRIT POGOVOR ja, sam kaj k se nič noče tud pogovarjat o tem. pravi, da mu paoč ni tok do sex, to pa da mu hitr pride je pa itak od tega tud ja k tok velik sexa! On pravi da mu sex nič ne pomeni! Sej meni tudi ne, ampak njegova bližina mi pa VSE! Da vam povem, da je že tko bolj hladne sorte jaz pa velik obrat! nikol nobene lubice( pusike na lička), kakšne lepe besede, kakšen lep pogled. Nič. Hladnoča. Ma kaj pa jaz vem kaj naj z njim naredim, če je še sploh kaj šans! Sem tudi o svetovalcih že premišljevala ampak itak vem, da bo on reku " a si normalna, kr sama pejd!"
Punce moje hvala za prijetne nasvete!

IMEJTE SE RADI IN BODITE V CVETJU!!!!user posted image user posted image papa

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.3.2010 19:24:07   
rija
mislim...pa kaj ma veze kolikokrat na tedenuser posted image

če lahko izbiram...sem raje 1x tedensko tak poseksana, da skoraj v nezavest padem, kot pa da me pipa vsak dan po isti muštri kot mlačna voda.

ker ne more in ne more biti po recimo 18 letih tornado vsak danuser posted image

ne verjamem v sneguljčico in sedem palčkov. pa tudi v to ne.

< Sporočilo je popravil rija -- 18.3.2010 19:25:15 >

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.3.2010 19:28:26   
Poka
11 let je kar dolga doba in če je tako od nekdaj, se jaz nebi sekirala.

Midva sva 5 let skupaj, pa ti po pravici povem, da tudi ne tako preveč pogosto - podobno kot vidva. Kako pa sploh na, če pa so stalno eni stresi, služba itd... Blagor tistim, ki tega nimajo, pol bi jaz tud trikrat na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.3.2010 20:27:25   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

11 let je kar dolga doba in če je tako od nekdaj, se jaz nebi sekirala.

Midva sva 5 let skupaj, pa ti po pravici povem, da tudi ne tako preveč pogosto - podobno kot vidva. Kako pa sploh na, če pa so stalno eni stresi, služba itd... Blagor tistim, ki tega nimajo, pol bi jaz tud trikrat na dan.

Pa dobro, no, meni oz. nama tudi ne paše vsak dan ali 3x na teden, ampak tukaj govorimo o seksu 1x do max. 3x mesečno! To pa - sorry - meni ni čisto normalno. Leta nimajo večje veze, midva sva skupaj 17 let, od tega 13 let poročena, pa nikakor ne morem reči, da je skupno življenje postalo čista rutina in seks le priložnostna rekreacija.

Pa dajte no, v vezo je treba vlagat, če sicer ne delate nič na medsebojnem odnosu, kako pa naj potem seks špila?!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.3.2010 10:00:40   
Anonimen
nika v službi!
STRINJAM SE S TEBOJ!

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.3.2010 13:44:40   
princeska29
sex mora bit ker če ne je nekaj narobe!!pa ni važno ali sta skupaj leto,dve ali pa enajst
sex je samo pika na I v vezi in če veza lepo funkcionira je želja po sexu tudi, če pa v vezi škriplje pa tudi sexa ni ali pa ga ni veliko!kolikokrat pa je pa ni važno,glavno da je in da obema paše

pa ne me zdaj napast

AMADEJ 26.11.2001 2750g-48cm
STASA 17.01.2008 3850g-53cm
ALEX 17.12.2009 3700g-53cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.3.2010 20:08:51   
Anonimen

Pozdravljene..., se bom s skrušeno glavo pridružila vaši debati..., imam oz.imava podoben problem: a skupaj sva šele slabo leto in od tega je že slabe pol leta katastrofa user posted image

Pravi, da mu pač ni toliko do sexa, a na začetku je bilo ..., uuuuu, ZELO DRUGAČE...
Ne vem in ne razumem kaj se je zgodilo user posted image user posted image po 6 mesecih. Ga nenehno sprašujem v čem je problem,a nikoli ne izbezam nič iz njega. Vem, da me ljubi, a vseeno se zavedam, da je nekaj hudo narobe.

Sem ga že vprašala, če je krivo to, da sem se v tem času za 6kg zredila, pravi, da ne..., ne vem več kaj naj naredim, da bom rešila situacijo in tudi zvezo, ker mene to ubija... Bi razumela po kakšnih 10letih zveze ali zakona, v tej situaciji pa to ni normalno...

Ja, v akcijo..., sem že sama šla, a odkrito povedano več nimam ne volje in apetita se vedno "vlačit in metat" po njem in upati, da bom v njem prebudila željo.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj bi ve naredile???? Ker jaz več res ne vem kaj in kako naprej... Me pa to že pošteno ubija..., no, tukaj pa še je želja obeh, da bi imela otroka. Haloooo, kako pa naj zanosim? 2-3 mesečno sex ni dovolj.

Stara sem 30 let, on pa je 7 let starejši, a dvomim da so leta kriva, ker je športnik in je v odlični telesni kondiciji...

HELP!!!!

anonimna d.

(odgovor članu princeska29)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.3.2010 11:33:32   
koala
anonimna d preden sploh razmišljata o otroku poštimajta vezo, ker po mojem res nekaj hudo škripa če že po enem letu poznanstva pol leta ni neke hude akcije v postelji. In se strinjam z princesko ko škripa v vezi ponavadi tudi v spalnici ni akcije.

Tudi mi2 sav imela probleme, no jaz sem jih imela ker sta me  nosečnost in majhen otrok zelo utrudila, sex je bil redko na sporedu... Potem pasem v svoji glavi poštimala da želim zakon in ne da sva z možem samo sostanovalca. Stopila sav si naproti in zdaj nama gre veliko bolje.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2010 19:46:28   
svetnik
Jest sm lansko leto enkrat, letos je pa še bolj poredko kot lani.....user posted image user posted image user posted image
No doma pa z ženo veliko bolj pogostouser posted image user posted image , čist odvisno od tedna....user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2010 13:36:16   
Titty
IZVIRNO SPOROČILO: svetnik

Jest sm lansko leto enkrat, letos je pa še bolj poredko kot lani.....user posted image user posted image user posted image
No doma pa z ženo veliko bolj pogostouser posted image user posted image , čist odvisno od tedna....user posted image user posted image

user posted image user posted image  vidim, da sploh ni važno kje, s kom, zakaj, kljub čemu se sexa, sam da se sexa, a?? user posted image user posted image

(odgovor članu svetnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2010 13:57:49   
ZARA
Kaj jih toliko prosjačite, mater!? Naskočite jih, ali pa si najdite druge poskočneže.

user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.3.2010 9:20:18   
pridna_janja
trava je dobila federčke,zdej se bo začelo ....barvat jajčke user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.3.2010 2:31:33   
Lajči
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kaj jih toliko prosjačite, mater!? Naskočite jih, ali pa si najdite druge poskočneže.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?