|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lulanje
18.3.2010 9:40:53   
Maya80
Imamo štiri mesece staro psičko in je nikakor ne mormo navadit, da lula zunaj. Po dveh-treh urah zunaj se ona ko pridemo not polula.user posted image
Kako jo naj navadimo da se lula zunaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lulanje
18.3.2010 9:47:17   
baguSka
Ja lulanje je kar trdoziva zadeva... nas malcek je lulat po stanovanju do 5.ga meseca! Ampak pri nas je bil problem, ker smo bli takrat v 9.nadstropju in predno smo ga popokali v dvigalo in dol, se je lahko ze 5x polulu vmes...

No, pa sem ga navadla najprej na casopis papir... jaz sem po celem balkonu razporstla casopis in vedno ko sem vidla da ga tisci lulat oz mu je ze zacelo uhajat, sem ga hitro ustavila in kregala z NE in ga hitro odnesla na casopis papir... cisto na zacetku se spomnem celo, da sem tisto lulanje popivnala in odnesla na balkon, da je tam ''''disalo'''' po njegovem lulanju in nekajkrat sem nardila tako in je potem hitro pokapiral, da mora lulat izrecno na casopis papir, ki je na balkonu. Samo vztrajni morate bit!! Scasoma (ko se je ze 100% navadu) sem casopis na balkonu vedno bolj ozala... in na koncu sem pustila le se en casopis in vedno je sel lulat nanj. :-) In ko je ze neki casa lulal na ta casopis, sem ga pocasi zacela navajat, da gremo lulat ven.... Je bil pa tud ze dovolj star takrat in sem vedla da mu ne bo kar tako vec uhajalo, kot se to dogaja mladickom. Takoj ko sem namrec opazila da siba proti balkonu, sem ga popokala v narocje in sibala ven na travo, kjer se je seveda polulat takoj. In tako vedno veckrat in je dojel. :-)

Seveda pac morate vzet v zakup, da se bo se vedno kdaj polulala doma... se bo ze navadila s casoma - nic bat! Eni prej, drugi kasneje... Za mojga so tud govorili da je ze ornk star, pa se vedno doma lula, ampak pri nas drugace pac ni slo. Casopis sem pa tud redno menjavala, tako da ni blo problema.user posted image

Vso sreco! In cimvec crkljanja!!user posted image

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2010 9:48:08   
špelin@
Lahko opišem samo našo izkušnjo: mi smo od začetka našo psičko vodili čez dan ven praktično na pol ure. Na srečo je bilo poletje, moja najstarejša hči je imela počitnice in čas. In se mi je zdelo, da je psička sama zgruntala, da se lula zunaj, ker je vohala urin drugih psov. Če se je polulala notri (kar se itak je kdaj, vsaj ponoči), sem lužo fajn zribala s čistilom, da ni ostajal vonj. Tekstilnih oblog nimamo, tako da to ni bil problem. Lahko se pohvalim, da je bila pri 3,5 meseca starosti popolnoma suha user posted image

Kolegičin psiček (isto star kot naša), še vedno lula notri, ker so ga navadili na eno tako plenično podlogo za pse in ne čuti potrebe, da bi lulal zunaj - pridejo s sprehoda, on pa na to podlogo lulat.

A ima kdo idejo, kako to rešit?

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2010 10:29:08   
Maya80
Ja mi uporabljamo tudi te podloge na katere hodi lulat.In isto pridemo s sprehoda in ona lulat na podlogo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2010 15:36:51   
Ribica **
Kaj pa ce mu podlogo umaknes? Mi smo imeli casopisni papir do 7. meseca pri vhodnih vratih in do takrat je lulala notri, ampak ne po sprehodu. Potem smo ga pa enostavno umaknili in se ni vec polulala notri.

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2010 15:42:41   
baguSka
Glih to sem hotla povedat... da umaknite podlogo!!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2010 16:05:08   
zvezdan
Tudi jaz imam isti problem...vedar da je moj trikraten user posted image imam namreč tri čivave in lulajo pač na pleničko. Kako naj jih uskladim da bodo vse istočasno lulale in bom tako vedela kdaj morajo ven. Groza vsi trije so fantki stari pol leta in groza kaj ugotovil to jutro...ja polulan vogal ker so začeli dvigovati nogeuser posted image . Ali ima katera izkušnje s čim podobnim. Mislite da če umaknem pleničko da ne bodo lulali drugam? Kaj pa vem.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?