|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram v celju
17.3.2010 21:48:00   
Anonimen
Pozdravljene!

Na vas se obračam z upanjem, da mi boste pomagale z vašimi izkušnjami. Namreč z možem se že nekaj časa trudiva, da bi zanosila. sedaj pa je ginekologinja moža poslala na spermiogram. sedaj pa naju zanima , kako je to  v celju. A to je potrebno iti prav v bolnico ali to lahko opravi v zdravstvenem domu. Kako pa je z izvidi. za vsako informacijo bova zelo vesela.

Lep večer še naprej!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spermiogram v celju
17.3.2010 22:48:33   
Katjusa
to se gre na ginekološki oddelek pod porodnišnico..... najprej morta tak napotnco nest tja kjer bosta dobila vsa dodatna navodila.... tri dni prej se ne sme nič prazntuser posted image user posted image user posted image potem pa greš tja in lahko gre sam lahko gresta skupaj v eno sobico in se to odda.... za izvide sem pozabla kak je že.....
pa srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2010 16:25:05   
miška35
Pozdravljena!

Moj fant je v celju dobil izvide takoj, razložil mu jih pa noben ni, ker sploh nimajo androloga v celju. bolje da gre kar naravnost v lj. na šlajmerjevo kjer bo opravil spermiogram in se naročil pri andrologu, ki mu bo tudi vse razložil.
Nekatere hvalijo tudi dr.Reša v Dravljah ker dobiš pojasnila v zvezi z izvidi takoj, še isti dan baje. vendar je mislim da samoplačniška.
lep pozdrav.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2010 19:31:59   
Penelope84
Lep pozdravček!
Mi2 sva šla januarja na spermiogram, dobila napotnico od G. in sva šla po datum v laboratorij pod ginekologijo ( vhod v ginek, po stopnicah gor čez vrata- vrata ti odpre med.ses.pri informacijah, ki ji poveš kam greš, nato pa po stopnicah v klet in nato zaviješ levo, greš čez vrata in še enkrat levo, prideš v čakalnico in tam so na desni strani vrata laboratorija, delajo od 8-15.ure). 3 dni pred spermiogramom nič slončkanja, prideta tja, opravita in gresta domov. Mi2 sva dobila izvid po cca 4-ih dneh, odčitala mi ga je G. Upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu miška35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?