Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 16.3.2010 22:35:45
|
|
|
|
Binny
|
mogoče se nočna sveti v temi
|
|
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 16.3.2010 23:08:23
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja - nočna ima tisto fluoroscenčno plastiko, ki potem nekoliko sveti, če jo daš pod lučko, tako da jo potem ponoči lažje najdeš.
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 17.3.2010 6:50:54
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Ja - nočna ima tisto fluoroscenčno plastiko, ki potem nekoliko sveti, če jo daš pod lučko, tako da jo potem ponoči lažje najdeš. Tako ja, samo se prav nič ne vidi (ker čez noč izgubi svojo moč ), razen če spet pride malo svetlobe zraven, takrat pa itak najdeš, ap še malega prebudiš s svetlobo. Mi smo imeli obe vrsti, pa nočnih več ne kupujem, brezveze. Ponoči ima 6-7 dud v posteljki eno že najdemo Se mi zdi, da aventove malenkost bolj svetijo kot nukove
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 17.3.2010 6:52:32 >
|
|
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 17.3.2010 6:56:19
|
|
|
|
tassika
|
Jaz jo imam od mam in lepo sveti, hitro se jo najde, tudi ponoči in še malenkost je cenejša od aventovih.
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 17.3.2010 8:51:30
|
|
|
|
ajataja
|
Mi imamo aventovo nočno in kar lepo sveti,jo najdeš takoj v temi.
|
|
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 17.3.2010 9:24:26
|
|
|
|
salcka
|
tudi mi smo imeli nočno, ki se sveti. dokler ni naša odkrila, da se nekaj sveti in je bila tako navdušena, da se je začela z njo igrat. tako da sedaj prakticiram samo "dnevne" dude, ki jih imam na zalogi. vedno imam eno pri roki. al pa jih je več v posteljici in kakšno tudi sama najde in si jo da v usta. seveda če se z njimi sredi noči ne začne igrat.
|
|
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 17.3.2010 9:46:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Jaz jo imam od mam in lepo sveti, hitro se jo najde, tudi ponoči in še malenkost je cenejša od aventovih. podpis
|
|
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 17.3.2010 9:56:10
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Jaz jo imam od mam in lepo sveti, hitro se jo najde, tudi ponoči in še malenkost je cenejša od aventovih. Ja - od mam dosti bolj sveti kot od aventa in do jutra zdrži, če jo daš zvečer za minutko pod luč.
|
|
RE: navadna duda in nočna duda 17.3.2010 10:39:42
|
|
|
|
avgust09
|
aaaaaaaaaaaaa svetijo se , k mi res ni bilo jasno v čem je fora. No hvala za pojasnilo sicer se zdaj počutim mal blond k tega nisem vedla pa bo že
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?