|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novorojenček in jok
16.3.2010 10:21:52   
biga
Moja hči je stara teden dni in sinoči je dve uri s presledki jokala, bolje rečeno vreščala, kot bi jo dajali krči. Se mi zdi malo prezgodaj za kolike. V trebuščku ji je krulilo, vetrovi so jo dajali, kakala včeraj ni. Pa spahovalo se ji je, se mi je zdelo, da je na čase kar brez zraka ostala. Mislim, da se je začelo s tem, ko se ji je zaletelo pri dojenju. Dojiva se praktično vseskozi, saj želi biti priklopljena vsako uro oz. ko je budna. Mogoče se preveč naje in jo zvija? Teža v redu narašča, jo je včeraj patronažna stehtala. Ima kdo podobne izkušnje s prvimi dnevi dojenja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: novorojenček in jok
16.3.2010 10:37:57   
SMT3
Sicer ne vem točno kaj je pri tvoji pikici ampak ko je moja tako vreščala sem jo nosila na roki obrnjeno navzdol (tako da ti s trebuščkom leži na celi roki) in se ji je čez dolgo časa podrl tak kupček da je vse letelo po dnevni.Potem je takoj je zaspala.
Upam,da boš ugotovila kaj jo matra.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2010 10:45:32   
Petraa
Ni prezgodaj za kolike
preberi 

http://med.over.net/forum5/search.php?94,search=kolike,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=94,match_threads=0
Imaš nasvete,predloge itd

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2010 13:35:37   
emina83
No, moj tamal je že prvi dan v porodnišnici mel take ibunge. Vreščal je kot bi ga kdo iz kože dajal.

Predvsem ostani mirna in se ne razburjaj, ker user posted image to občuti. Verjemi, vem da je hudo poslušat, ampak res poskuši se skulirat zraven. Pa če je podojen oz sit, bi bilo mogoče fajn, da ga malo razkomotiš in si ga daš pod srajčko- po možnosti na golo kožo- ravno tako kot takoj po porodu. Mojmu user posted image je to kr dosti pomagalo. Jaz sem sedela in sem si ga tako položila na prsi in se je čez par minut pomiril, hkrati je pa kupčke podiral, zaradi pokončnega položaja.

Včasih se je pomiril že ob zvoku delujočega fena ali sesalca, kar je pač bilo pri rokiuser posted image

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2010 14:19:26   
roberta
ni prezgodaj za kolike. tudi moja jih je dobila pri 1 tednu. pri nas nič pomagalo v izdatni meri. kričanje in jok je bil na tapeti 2 meseca, potem pa je kar na enkrat izginilo.

kaj narest: ohraniti mirnost, podirat kupčke in se dojit, ko se otrok želi dojit. preveč se ne bo najedel. mogoče lahko poskusiš ti s kako dieto (brezmlečno, brezsadno), če meniš, da bi lahko prineslo kake rezultate - pri nekaterih deluje.

in veliko potrpljenja. res veliko.

vse dobro.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2010 17:03:12   
Jessy
Moj jih je imel že v porodnišnici. Ko sva prišla domov, sem si začela kuhati čaj iz kamilice, janeža in kumine. Naredim bolj blago varianto (1 liter vode, 1 filter vrečka kamilic, pol čajne 7ličke kumine in janeža) in to pijem čez ves dan, občasno pa po flaški še sinčku ponudim, da naredi kak požirek ali dva.
Moram rečt, da je stanje zelooooo boljše in ga le redko še pošravfa. Star pa je 14 dni.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2010 21:52:30   
VRTNICA84

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Moj jih je imel že v porodnišnici. Ko sva prišla domov, sem si začela kuhati čaj iz kamilice, janeža in kumine. Naredim bolj blago varianto (1 liter vode, 1 filter vrečka kamilic, pol čajne 7ličke kumine in janeža) in to pijem čez ves dan, občasno pa po flaški še sinčku ponudim, da naredi kak požirek ali dva.
Moram rečt, da je stanje zelooooo boljše in ga le redko še pošravfa. Star pa je 14 dni.

Se podpišem. To resnično pomaga.user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?