|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči in rahel +
16.3.2010 10:11:00   
kalaxy
Živjo punce,

veliko vas preberem, pa bolj malo se oglašam.

Moja user posted image  je točna ko urca na 28 dni. Ta mesec mi pa zaostaja že 5 dni. Non stop me šraufa kot, da se mi bo ulila vsak čas in spodaj me tišči. Začelo me je že 21. dan ciklusa, vmes malo prenehalo, zdej pa se nadaljuje že teden dni.
Ostalih znakov nimam, razen da pogosto hodim na WC in sem napihnjena. Tile krči me pa mal skrbijo, ker ne vem če je normalno.

2. dan izostanka mi CB ni pokazal nič, včera popoldne pa baby check le pokaže rahlo user posted image .
Od včeraj si vstavljam Prometrium in sploh ne vem pr čemu sem.

A imate mogoče podobne izkušnje in je blo na koncu se OK?

Sploh ne upam upat, ker je od splava minilo že skoraj 2 leti, pa tudi hormonska pomagala in laparoskopija ni pomagala.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči in rahel +
16.3.2010 10:15:10   
nina166
Če je user posted image  potem si nosečka. Ni važno ali je user posted image močna ali se komaj vidi. Pri meni je bilo podobno. Dva dni po izostanku se je + komaj videl...potem sem počakala še 2 dni in še enkrat naredila test in se je + zelo lepo videl.

Čestitam in lepo nosečnost ti želim

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2010 10:27:50   
nestea
Tudi bolj svetli user posted image  pomenita, da si srečka nosečka. user posted image  za veselo novico. Želim ti veliko sreče in nič ovir na poti.
Tudi jaz sem imela močne krče na začetku in seveda sem bala, ampak sedaj sem že v devetem tednu, vse je v redu, trebušček že rahlo štrli navzen in komaj čakam na prvi pregled.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2010 10:28:32   
talika81
tudi če je samo rahel user posted image , si srečka user posted image . tako tudi piše na testu, da tudi če se druga črtica rahlo obarva, ko to pomeni user posted image .

ker če ni nosečnosti, je zagotovo samo ena črtica.

tako kot je rekla že predhodnica, počakaj še kak dan in še enkrat naredi test. verjamem, da se bo črtica močneje obarvala. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?