|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krči-rahel +
16.3.2010 10:05:33   
kalaxy
Živjo punce,

veliko vas preberem, ma bolj poredko se oglašam.

Naj povem, da imam user posted image  točno kot urca na 28 dni. Ta mesec pa mi zamuja že 5 dan.
Cel čas me spremljajo krči kot, da se mi bo ulila vsak čas in spodaj me tišči.
Prsa me ne bolijo, vsako tolko me mal špikne v križu, pogosto hodim na WC in sem napihnjena.
V soboto, 2. dan izostanka mi CB ni pokazal user posted image , včeraj popoldne pa je baby check pokazal rahlo user posted image .

Ne vem al zdej sem user posted image  al ne, ker tole šravfanje mi ni glih normalno.
Ko sem bla prvič noseča nisem nč čutla. Od včeraj si tudi vstavljam Prometrium.

A imate mogoče podobne izkušnje pa je blo na koncu vse OK?

Zdaj bo že 2 leti od splava pa še ni uspelo, kljub laparo in ostalim pomagalom.

Hvala za izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krči-rahel +
16.3.2010 13:46:03   
Luni
Mislim (in želim ti) da si user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 7:26:47   
megiv
Pri meni je blo dvakrat enako, M zamujala, testi najprej negativni,čez par dni rahla črtica-tudi na CB. Obakrat se je izkazalo da je šlo za SS, pa dostkrat sem naredla FS duo, ki je zmeri pokazal rahlo črtico zaradi O, ali že ne vem česar že-imam PCO.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2010 11:37:00   
mag3
Halo.

kako zdaj? Že kajnovega?

(odgovor članu megiv)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?