polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: barni Zdravo! Na to temo je bilo ze veliko napisanega, se opravicujem vnaprej. Zanima me, ali je na vaso odlocitev o odvajanju od plenic vplival letni cas? Kratke hlače vzamejo manj prostora v torbi, perilo se pa lepše suši poleti . Namrec nasa kaze znake, da bi morda lahko poskusili, ceprav bo vsaj na zacetku veliko nesrec, saj sem ji ze poskusila dati gor hlacke namesto plenice, pa je bila hitro polulana. Zanima jo, ko grem jaz na WC, zvecer je vsa navdusena, ce naredi luzico v kahlico in potem mora se na stranisce, cel zur je ce lahko potem vzame toaletni papri in potegne vodo. Moti jo ce je mokra in ko je v banji in se kopa, recimo rece, da bi lulala in potem se polula. Mislim, da je kar nekaj znakov ki kazejo na to, da bi bil morda cas za odvajanje od plenicke.izkoristi znake SAmo potem imam pomisleke, ker nasa pupa ocitno res veliko lula, no saj tudi ogromno popije, plenico ji menjam na cca. 3 ure in je totalno polna, vcasih pride cez, ce imamo kake manj vpojne. Samo ko jo prasam, ce bi bila brez plenicke, pa ni navdusena in hoce plenicko.ni vajena življenja brez plenice, normalno da noče bit kat takoj brez. Sama bi poskusila z odvajanjem, samo potem pride na dan moje kompliciranje; pa je zunaj mraz, pa kaj ko gremo z avtom, kaj ce smo na smuciscu in ima kombinezon...skratka sto stvari zaradi katerih sem zelela z odvajanjem priceti ko bo topleje. Mislim, da ko ji dam plenico cez dan dol, ni pametno, da ji potem za na obisk dam plenicko, za doma je nima, ko gremo z avtom spet gor, pa potem ko pridemo domov spet dol... to po mojem ni ok.Kolk je pa stara? važno je, koliko razume..in seveda, koliko potrplenja imaš ti z menjanjem oblačil, ne pa plenice. Kaksne so vase izkusnje z letnim casom in odvajanjem? Je bolj epocakati na toplejse dneve? Nima veze, doma in v vrtcu je brez plenice, ta moment tudi spi brez. Ko se polula, mu zamenjam pižamo, ne plenice. Nam se je zgodnje odvajanje od plenic izkazalo za pozitivno. Še malo...pa ne bo več "nesreč." (21m).