|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je kero od vas....
8.7.2005 17:07:54   
Nina_
spravljala ob živce Statistika 1 na Ekonomski fakulteti oz. predragi profesor Arh??
joj...jz bom sam znorela...že 5. sm padla...:((:((
Ko hodim po faksu, vsak ki še mu manjka kak izpit reče da mu manjka ta statistika...uhh...komi čakam septembra pa mu odgovore napišem napiflana napamet,pol pa bo mel spet kaj rečt...
no,sam tolk da si dam duška,ker spet nisem naredla...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   a je kero od vas....
8.7.2005 17:18:31   
CatJa
Od tega je sicer ze 10 let, pa se se vedno spomnim, kako sem se ucila statistiko. Prakticno sem znala vse, pa mi je na izpitu zmanjkalo casa, vendar mi je uspelo za 6.
Sej bo, ce si 100% pripravljena, ni hudic, da ti ne bi uspelo. :miska:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   a je kero od vas....
8.7.2005 17:26:26   
Carmen
o matr, a ta še uči, al kva? a je že doktoriral? takrat (13 let nazaj) je bil namreč čist zafrustriran, ker je bil edini brez doktorata. Ja, tudi jaz sem jo delala 4x. Enkrat sem padla samo zaradi razlage rezultata, vse prav izračunala, lepo po predpisih, pravilen rezultat, pol sem pa napisala nekaj kot da 'na prebivalca odpade toliko in toliko ...', pa mi je zraven napisal, da pada pa listje iz dreves. In 0 točk, pismo mu!

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a je kero od vas....
8.7.2005 17:43:29   
Nina_
ma ja...se cel trese ,pa počasen je...hehe..je pa ja že čez 70 se mi zdi.-...drgač pa jz tut nisem nardila ker nisem razlag podala dobesedno kot želijo "statistiki" na faksu...
bojijo se ga pa itak vsi...ker ma take izjave da te lahk v sekundi potolče..

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a je kero od vas....
8.7.2005 17:53:08   
neja
Ja, Arh me je kar namantral......pa kaj človek še vedno straši tam okoli? Mater, že takrat je smrdel po zemlji, ko sem jaz bila v 1. letniku8)

Jaz sem sicer naredila v drugo, amapak sem porabila veliko, veliko in denarja za enega dobrega inštruktorja, da mi je v drugo uspelo. A izpit še vedno traja 3 ure?

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   a je kero od vas....
8.7.2005 17:54:19   
neja
Sorry, sem mislila napisat veliko časa in denarja:ups:

LP

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a je kero od vas....
8.7.2005 18:01:08   
Nina_
še kr traja 3 ure...tk da me prav vrat boli po pisanju izpita...ma ja..še kr straši..čeprav je še ena ženska za statistične metode, je arh žensko tk napumpal, da je vseeno statistika najtežji predmet,tut če gre on v pokoj...tolk star ko je,pa si vseen zapomni vsakega po imenu al po njegovih dejanjih...dons je en pisal preizkušnjo( to po novem pišeš če si med oceno oz,da maš zagovor) 87 %,pa arh ni mogu verjet da je tk dober pisal, in mu je dal pisat še enkrat, in tip je še boljš pisal...se mi je tk fajn zdelo da mu je usta zaprl..
jz sm tut porabla že kr neki dnarja za statistiko...čeprav časa malo manj...hehe...sj ni tk težko,zračunat je še kr na easy, sam mene zafrkavajo odgovori,..

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a je kero od vas....
8.7.2005 18:09:32   
Anonimen
Ej kaj pa Statistika 2 pri Rovanu oz. kaj si mislite o asistentih 8)8)8)8)

(odgovor članu Nina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   a je kero od vas....
8.7.2005 18:19:42   
Teni_
Mene j... marketing. Sem ga že 5X padla, pa še verjetno bom kdaj. Sem zdaj nazadnje pričakovala, da bo vsaj 6. Boš ja, totalna 1. Pač obrazložitve niso bile po njegovo. Hodim pa v MB.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   a je kero od vas....
8.7.2005 20:26:12   
Anonimen
Ah veš kaj, če se statistike lahko naučiš tako, da napišeš odgovore napiflana, potem pa res ni težka!
Ko sem jaz na ekonomiji (sicer MB) statistiko delala, so bile take naloge, da si kar križem gledal. S piflarijo pa nisi imel kaj počet.
Da ne bi še kaj o statistiki pri Čuku na podiplomcu napisala, kjer res pojma nimam, kaj sploh od nas hoče.

(odgovor članu Nina_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   a je kero od vas....
8.7.2005 20:27:04   
nuka
O Rovanu ne bi zgubljala besed. Sem ga 6x delala. 5x sem mela 2 dela pozitivnega enega pa negativnega. No v šesto mi je uspelo narest z 8.

Arh je pa tudi zgodba zase. Pred zagovorm je vprašal 'Ali želite imeti zagovor?' in obvezno si moral odgovoriti - da, prosim.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   a je kero od vas....
8.7.2005 20:43:47   
CIPRESA
Ja nina saj ne morem verjet da to berem pa a ta človk še ni šel v penzion? Jaz sem mislila da smo mi zadnji ki nas bo zajebaval in pil kri.
Ja ta človek je pa res ZMAJ.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   a je kero od vas....
8.7.2005 21:09:16   
ma-ja
Jaz sem prvič anredila z 8. Ampak sem se pa po moje edini predmet napiflala. Najbolj mem se mi zdi, da moraš še vejice po njgovo postavit.
A si probala s plonki? Saj se da tud kaj prepisat. Malo se znajdi, pa bo.
Držim :miska::miska::miska:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   a je kero od vas....
8.7.2005 22:05:41   
BigWhale
Ojoj, zdaj ze ekonomisti javkajo, da imajo tezak studij...

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   a je kero od vas....
8.7.2005 22:32:47   
neja
A je mogoče kateri študij lahek?:zmeden2:

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   a je kero od vas....
8.7.2005 23:52:03   
Nina_
Eh, sj ni ekonomija težek študij...sam preveč nas je in nas še kr mečejo...ka pa bi blo da bi vsako leto nardili vsi ki se vpišejo( to pomeni=400 visokošolskih,600 univerzitetnih, potem pa še velikoooo izrednih),,,ka bi pa pol delal ekonomisti?! itak pa sm zgrešila faks,sam treba končat kar smo začel...

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   a je kero od vas....
9.7.2005 11:01:38   
Carmen
ma ni težek študij, ni, pa še tisti papir, ki ga dobiš na koncu, marsikatera vrata odpre, vsaj meni jih je, takrat pred 10. leti. Tko da jaz se nič ne pritožujem... niti čez Arha :)

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   a je kero od vas....
10.7.2005 17:06:48   
BigWhale
neja, zahtevnost studija je relativna. Kako mislis, da bi se povprecni ekonomist odrezal na fiziki recimo ali pa na kemiji? ;) Mislis, da bi mu slo? Ali pa nekdo, ki je povprecno pregural skozi FDV/FOV.

Ekonomistov je ko listja in trave, kakih 1500 jih vpisejo vsako leto v Lj in v Mb. Se ti zdi, da zato, ker je tezak studij? Ma niti ne. Je pa po studiju ekonomije iz nekega nepojasnenega vzroka blazno veliko povprasevanje. Ce jih konca samo ena cetrtina, je to se vedno ogromno. Potem se pa cudijo, da ni sluzb za ekonomiste.

No, poleg tega imajo na EF v Lj precej izpitnih rokov preko leta, ki so vecinoma pisni v predavalnicah, ki so polne studentov. Kaka druga fakulteta ima pa tri roke letno, ki so ustni, naenkrat pa pride na izpit recimo pet studentov. :)

Kdaj mislis, da ima profesor vec casa, da se ti 'posveti'.

(odgovor članu Nina_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?