|
RE: Dolenjke, 3,. del 30.10.2010 11:34:36
|
|
|
|
potty
|
Živjo dolenjke moje! Kako ste, komajda vas utegnem kaj brat, kaj šele pisat. No, danes sem frej (otroci na počitnicah ) in se lotevam seminarske naloge. Ja, drage moje, potty je postala študentka. Zdej je pa res že skrajni čas, da tut jaz pridem do diplome . Sicer sem spet v prvem letniku , ker sem ubrala čist neko novo smer študija, ampak tokrat ne smem odnehat. Priznana bom imela žal le dva izpita (to je tako, ko tako dolgo časa bluziš), ampak mi bo kljub temu uspelo. Princeska in Alex - naj vama bo to spodbuda za dokončanje diplomskih nalog, saj sta obedve že v ciljni ravnini, jaz sem šele na štartu . Rea - tokrat sem pa čist zabluzila in s hlačkami in s copatkami . Vse je preveliko. Pa bolj da je prevelko kot premajhno, bo pa čez kake pol leta prav prišlo. Kvaliteta pa kot vedno fantastična. Ja, pa fuuuuul dobro zgledaš . Res, vsaka ti čast, dva mala pingvina pa mami tako fit. Nosečke - božajte svoje trebuščke Še nenoseče but wanna be pregnant - upam, da se vam kmal pokaže ali Vaney, čebelica... where are you??? Se beremo in pišemo, čau drage moje!!!
|
|
|